Спливає час, за віком вік
Життя незмінне тріумфує.
Скрізь де проходить чоловік
Там завжди поруч спорт крокує.

   Неабияку роль в шкільному житті відіграє позакласна робота з учнями. Коли діти мають змогу відпочити в такому собі родинному шкільному колі, поспілкуватися в неформальній обстановці, налагодити міжшкільні зв’язки, знайти навіть нових друзів. Однією із форм такої роботи є організація та проведення спортивних змагань для учнів. Під час проведення таких заходів в них виховується сміливість, рішучість, наполегливість, витримка, почуття єдності, і нехай не всі стануть олімпійськими чемпіонами, але ж головне не перемога, а участь й звичайно ж гарний настрій.

   Тому ... Читати далі »

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 544 | Додав: zpzp | Дата: 14.09.2015

Дорогі діти, вчителі, батьки, гості нашого свята!

  Щиро вітаю всіх Вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одновічних життєдайних джерел цивілізації.

  Перше вересня це по–справжньому всенародне свято молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше в житті переступає поріг школи, тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками,тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України.

                  Дорогі школярі!

... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 511 | Додав: Svitlana | Дата: 01.09.2015

 Мріяти, вірити, ніколи не здаватися!

   Що таке мрія? Мрія - це те, що веде кожну людину по її життєвій дорозі. Вона допомагає досягати людям тих висот, яких вони пристрасно бажають. Саме мрія дає кожній людині сили самовдосконалюватися і розвиватися. Вона робить життя насиченим, яскравим і різноманітним.

  Кожна людина наділена уявою. Ще з раннього дитинства уява починає володіти нашими думками. Вона представляє перед нами картини майбутнього й минулого, існуючого ... Читати далі »

Переглядів: 514 | Додав: Svitlana | Дата: 25.06.2015

Танцю, до тебе прагне серце і душа…

 Танець — один із найдавніших видів народної творчості, що виявляється в ритмічних рухах під музику чи спів. Можна лише здогадуватися, що перші танці виникли як прояв емоційних вражень від навколишнього світу. Народний танець — фольклорний танець, який побутуює у своєму природному середовищі і має певні традиційні для даної місцевості рухи, ритми, костюми тощо.

 Тринадцятий день перебування в таборі має за мету познайомити учнів з найвідомішими народними танцями Німеччини, Австрії, Америки та Великобританіїї. Кожний загін представляє один з народних танців.

   І загін ознайомився з популярними серед сільсько ... Читати далі »

Переглядів: 493 | Додав: Svitlana | Дата: 24.06.2015

Музика може об’єднувати людей

Музика нас всюди оточує і супроводжує протягом усього життя. У ній людина знаходить вираження своїх почуттів і переживань. У музиці вона намагається висловити своє бачення навколишнього світу, свій настрій і гаму почуттів. Музика, в свою чергу, може чинити на нас різний емоційний вплив.

Крім того, музика може об'єднувати людей. У цьому змогли переконатись і діти нашого мовного табору, переглянувши усний журнал «Сучасні напрямки у музиці». А це відбувається завдяки численним музичним напрямкам. Однак різні люди слухають і різну музику. І тільки в цьому випадку у них можуть виникнути розбіжності між собою. Адже скільки є людей, стільки існу ... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: Svitlana | Дата: 23.06.2015

Кулінарний форум

   Світова кухня багата і різноманітна, і що саме головне – незвична для будь-кого чужого, хто вирішив спробувати невластиву йому страву. Кожна країна у своїх національних стравах представляє свої вподобання і менталітет народу, звички і традиції. І мабуть, саме через менталітет та країну залежить, яка саме в неї кухня.

    В англійській національній кухні є чимало традиційних страв. Не можна не згадати про солодкі і несолодкі пудинги, які подають до м'яса або на десерт, картопляні запіканки з яловичиною,  баранячим фаршем і рибою (shepherds, cottage and fisherman's pies) та піджаркою. Багато з традиційних страв подаються тільки на свята. Се ... Читати далі »

Переглядів: 453 | Додав: Svitlana | Дата: 22.06.2015

Поринаємо в світ кіномистецтва…

  Кіно можна без перебільшення назвати мовою XX - ХХІ століття. До кінця минулого сторіччя та на початку теперішнього рухається і звучить картинка, що надходить по телебаченню через комп'ютерну мережу, стала головним носієм інформації. Кіномистецтво - вид мистецтва, твори якого створюються за допомогою кінозйомки реальних, спеціально інсценованих або відтворених засобами мультиплікації подій дійсності.

   Основна мета десятого дня в таборі познайомити учнів з відомими фільмами країн, мови, яких вивчаються.

День розпочато мовленнєвими зарядками « Sister Suzie» (І загін),  ... Читати далі »

Переглядів: 418 | Додав: Svitlana | Дата: 21.06.2015

  Увінчуємо пам’ять видатних особистостей...

   В історії людства завжди були люди, чиї вчинки і думки значно впливали на життя інших людей.

   Будь-яка країна, як відомо, славиться, перш за все, не корисними копалинами, багатими родовищами золота і алмазів, а своїми жителями. "Хто  ж найзнаменитіші люди Великобританії,Німеччини?" - запитаєте ви.

   Що стосується цих країн, вони внесли величезний внесок у скарбничку світової культури, історії, економіки, політики та інших сфер життя суспільства.

   Тому перелік  імен видатних осіб досить вел ... Читати далі »

Переглядів: 500 | Додав: Svitlana | Дата: 20.06.2015

Стежкою народних традицій...

   Cвята призначені не стільки для відпочинку, скільки для того, щоб відзначити торжество.  Іншими словами, під святом розуміється день торжества, який встановлений в пам'ять або на честь якої-небудь події. Види свят можна розглядати за різними критеріями, серед них і народні.

   Історія виникнення  народних свят йде в глибину століть. Їх коріння можна знайти в древніх віруваннях, в общинних традиціях. Народні свята відрізняються своєю стихійністю, органічністю і природністю. Саме народні свята допомагають зрозуміти, що таке свято в первісному значенні.

     Барвисті і різноманітні обряди англомовних країн ,що супр ... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: Svitlana | Дата: 19.06.2015

   Хай завжди буде пісня поміж нас!

   Народна  пісня кожної країни є одним із найбільш поширених  жанрів мистецтва. Світ пісенної культури народів безмежний. Це скарбниця людської духовності, що полонить почуття, розум і серце. В пісні відтворюється світогляд народу, його морально-етичні та естетичні цінності.

  Пісенний фольклор — це чудове джерело автентичного матеріалу, котрий сприяє підвищенню учнівського інтересу до вивчення англійської чи німецької мов.

  День18 червня  розпочато мовленнєвими зарядками , розучено скоромовки « SisterSuzie» (І загін), « Kommtanzmitmir» ( ІІ загін),&nbs ... Читати далі »

Переглядів: 579 | Додав: Svitlana | Дата: 18.06.2015

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 ... 76 77 »