20:20
Дзвоник чародійний серце веселить

Дорогі діти, вчителі, батьки, гості нашого свята!

  Щиро вітаю всіх Вас із традиційним вересневим святом першого дзвоника – Днем знань, який відкриває світ пізнання та сходження до одновічних життєдайних джерел цивілізації.

  Перше вересня це по–справжньому всенародне свято молодості і надій. Це свято насамперед тих, хто вперше в житті переступає поріг школи, тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками,тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України.

                  Дорогі школярі!

     Навчання – це прихований скарб, це світ знань про людей та їх оточення. Треба навчатися, щоб знати, діяти та жити. Упевнена, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними у громадському житті.

    У цей день бажаю першокласникам любити рідну мову і землю, поважати працю і знання. Сподіваюся, що ви, мої юні друзі, будете сумлінними і розумними учнями.

Дирекція школи

    Сьогоднішній день, а саме свято Першого дзвоника, відзначилося тим, що школа радо прийняла  в першокласники 62 школяра. Подвір’я школи наповнилось дітьми, батьками, гостями.  Усміхнені першокласники радо ввійшли на святково прибране шкільне подвір’я разом з випускниками.

  Перші слова привітання  прозвучали з вуст директора школи Х.В.Удут, яка привітала всіх присутніх з цим першовересневим святом. Розділив радість свята й голова Кольчинської селищної ради М. В.Дуб, який також звернувся до школярів з побажаннями.  На урочистій лінійці лунали пісні про школу, про Україну, а казковий Букварик урочисто передав першокласникам ключ від знань.Після закінчення свята, вчителів, учнів, батьків, гостей було запрошено на перший урок  «Ми-нація єдина» у 2015-2016 н.році. Бажаємо всім – і учням, і вчителям творчої наснаги та наполегливості!

Категорія: Свято | Переглядів: 507 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]