15:26
Тиждень фізичної культури та спорту

Спливає час, за віком вік
Життя незмінне тріумфує.
Скрізь де проходить чоловік
Там завжди поруч спорт крокує.

   Неабияку роль в шкільному житті відіграє позакласна робота з учнями. Коли діти мають змогу відпочити в такому собі родинному шкільному колі, поспілкуватися в неформальній обстановці, налагодити міжшкільні зв’язки, знайти навіть нових друзів. Однією із форм такої роботи є організація та проведення спортивних змагань для учнів. Під час проведення таких заходів в них виховується сміливість, рішучість, наполегливість, витримка, почуття єдності, і нехай не всі стануть олімпійськими чемпіонами, але ж головне не перемога, а участь й звичайно ж гарний настрій.

   Тому, у нашій школі, згідно плану, який розробили вчителі фізичної культури  Удут Ю.Ю., Павлович П.П. було проведено тиждень фізичної культури та спорту.

   У рамках Тижня фізичної культури в Кольчинській ЗОШ І-ІІІ ст. були проведені різноманітні змагання: з настільного тенісу, волейболу, футболу, шахів.

   Для учнів початкових класів було організовано ігри та естафети «Веселі старти», для 5-9 класів відбулись змагання з футболу (хлопці), волейболу (дівчата), а для старшокласників – турнір з шахів та настільного тенісу.

   Завершення тижня фізкультури і спорту переможців змагань та ерудитів-спортсменів школи було нагороджено грамотами на загальношкільній лінійці.

   Також не менш важливою подією тижня, стала перемога нашої команди в спартакіаді серед шоклярів загальноосвітніх навчальних закладів району та колективів фізичної культури та спорту, присвяченій відзначенню Дню фізичної культури та спорту, яка виборола перше місце з мініфутболу і була нагороджена кубком та грамотами.

   Видатний італійський фізіолог Анджело Моссо зазначав, що «фізичні вправи можуть замінити багато ліків, але не одні ліки в світі не зможуть замінити фізичні вправи».

Тож, шановні батьки та вчителі! Давайте разом докладатимемо зусиль задля гармонійного зростання наших дітей, їх майбутнього. Бо тільки спільна, усвідомлена праця є передумовою подальшого розвиту здорової нації, нації патріотів і людей з активною життєвою позицією.

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 545 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]