11:33
День 12. Мелодії дитячих сердець

Музика може об’єднувати людей

Музика нас всюди оточує і супроводжує протягом усього життя. У ній людина знаходить вираження своїх почуттів і переживань. У музиці вона намагається висловити своє бачення навколишнього світу, свій настрій і гаму почуттів. Музика, в свою чергу, може чинити на нас різний емоційний вплив.

Крім того, музика може об'єднувати людей. У цьому змогли переконатись і діти нашого мовного табору, переглянувши усний журнал «Сучасні напрямки у музиці». А це відбувається завдяки численним музичним напрямкам. Однак різні люди слухають і різну музику. І тільки в цьому випадку у них можуть виникнути розбіжності між собою. Адже скільки є людей, стільки існує і музичних уподобань і смаків. Одні вважають за краще слухати поп-музику, реп, рок чи шансон, або ще які-небудь музичні напрямки. Інші, навпаки, не переносять сучасні музичні напрямки і люблять слухати тільки класичну музику або народні пісні.  

День «Мелодії дитячих сердець» в літньому мовному таборі "Дивосвіт" розпочався традиційно ранковою лінійкою. А мовленнєва зарядка стала вже улюбленою зарядкою для веселої дітвори. Показу музичних талантів загонів передувала наполеглива робота, а саме розучування відомих пісень різних стилів: І загін - "Halya carrier water", "My bony", ІІ загін - "Lasha tumbai", "Essen, Essen", "Marianna", ІІІ загін - "Love me like you do", "Titanium", "Pretty woman".

На проекті «Голос - діти» учасники презентували пісні на німецькій та англійській мовах,  яскраво показали свої музичні таланти та подарували глядачам незабутні враження.

Цілий день  лунала музика, народні, дитячі та сучасні німецькі та англійські пісні. Приємно було бачити веселі обличчя дітей, які під час дійства у таборі, не тільки отримали велике задоволення від спілкування німецькою та англійськими мовами, а й долучились до музичної культури цих країн.

Усі отримали незабутні враження та позитивні емоції, а для деяких з них, за словами дітей, здобутий досвід змінює на краще не лише навички з мов, а й підвищує мотивацію для їх вивчення, розширює творчі та пошукові здібності.

А найприємнішим було, що цей день проходив не лише в гармонії з музикою, але й активним відпочинком на природі: гра у футбол, волейбол, естафети, орієнтування на місцевості.

Життя у таборі - це дивосвіт!

 

Переглядів: 453 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]