Музика може об’єднувати людей

Музика нас всюди оточує і супроводжує протягом усього життя. У ній людина знаходить вираження своїх почуттів і переживань. У музиці вона намагається висловити своє бачення навколишнього світу, свій настрій і гаму почуттів. Музика, в свою чергу, може чинити на нас різний емоційний вплив.

Крім того, музика може об'єднувати людей. У цьому змогли переконатись і діти нашого мовного табору, переглянувши усний журнал «Сучасні напрямки у музиці». А це відбувається завдяки численним музичним напрямкам. Однак різні люди слухають і різну музику. І тільки в цьому випадку у них можуть виникнути розбіжності між собою. Адже скільки є людей, стільки існу ... Читати далі »

Переглядів: 446 | Додав: Svitlana | Дата: 23.06.2015

Кулінарний форум

   Світова кухня багата і різноманітна, і що саме головне – незвична для будь-кого чужого, хто вирішив спробувати невластиву йому страву. Кожна країна у своїх національних стравах представляє свої вподобання і менталітет народу, звички і традиції. І мабуть, саме через менталітет та країну залежить, яка саме в неї кухня.

    В англійській національній кухні є чимало традиційних страв. Не можна не згадати про солодкі і несолодкі пудинги, які подають до м'яса або на десерт, картопляні запіканки з яловичиною,  баранячим фаршем і рибою (shepherds, cottage and fisherman's pies) та піджаркою. Багато з традиційних страв подаються тільки на свята. Се ... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: Svitlana | Дата: 22.06.2015