23:20
Допобачення "Дивосвіт". День 14. День мрій і побажань

 Мріяти, вірити, ніколи не здаватися!

   Що таке мрія? Мрія - це те, що веде кожну людину по її життєвій дорозі. Вона допомагає досягати людям тих висот, яких вони пристрасно бажають. Саме мрія дає кожній людині сили самовдосконалюватися і розвиватися. Вона робить життя насиченим, яскравим і різноманітним.

  Кожна людина наділена уявою. Ще з раннього дитинства уява починає володіти нашими думками. Вона представляє перед нами картини майбутнього й минулого, існуючого та фантазійного. Уява -  це ніби пензель, завдяки якому ми можемо намалювати речі та явища, яких ще ніколи не бачили.

   І саме завдяки уяві у людини з’являються мрії. Спочатку, вони зовсім прості і легкоздійсненні. Потім людина починає рости і пізнавати світ, розставляти пріоритети та вподобання. А разом з людиною ростуть і її мрії.  Вони стають ширшими та конкретнішими. Їх кількість неодмінно зростає. Деякі з цих мрій стають цілями, яких людина прагне досягнути в своєму житті,а інші так і залишаються мріями, через свою нездійсненність.

    Мрії – це ніби квитки у майбутнє життя, і кожен з нас прагне цими квитками скористатися.  Мрій у світі багато, набагато більше ніж самих людей. Хтось мріє бути сильним і хоробрим, хтось прагне  слави та вроди, для когось найважливішим є багатство. Ми уявляємо майбутнє кохання та сімейне щастя, або професію, яку прагнемо опанувати.

   Мрії наповнюю наше життя барвами, вони допомагають нам пізнати себе. Ніколи не можна позбавляти себе мрій, бо людина без них існувати не може.

   Море емоцій приніс останній день табірної зміни. Діти з хвилюванням виготовляли колаж найзаповітніших мрій та кульку побажань. .День  і  веселий  і  сумний  водночас,  бо  всі  дуже  здружилися  та  треба  розлучатися. Вранці  пройшла  урочисто-святкова  лінійка, великий  концерт  «Наш  табір  має  талант!»  і, звичайно  ж,  дискотека! На урочистій лінійці закриття було підведено підсумки  роботи табору, заслухані пропозиції та побажання на наступний рік.

    До  зустрічі, «Дивосвіт- 2015» !

    Бажаємо  всім  гарного  літнього  відпочинку, чудового  настрою, здоров’я  та  мирного  неба  над  головою!

 

Переглядів: 516 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 3.3/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]