Цікавимось,   досліджуємо,   вивчаємо…

  Кожна  країна  і кожен  народ  має  власні свята,   звичаї та традиції. Дуже  важливо   знати традиції   і звичаї  різних  людей. Це допоможе  більше    дізнатися  про   історію  і  життя   різних   народів   ... Читати далі »

Переглядів: 588 | Додав: Svitlana | Дата: 17.06.2015

Вивчаємо  пам’ятки Великобританії та Німеччини

   Якщо для нас відкриються кордони, знання іноземної мови  необхідне. Взагалі, людині добре і престижно знати декілька мов, це дає людині волю, самовпевненість та можливість для самовдосконалення. Така  людина знає, що їй треба у житті. Хтось хоче працювати за кордоном, хтось бажає вільно розмовляти на відпочинку, хтось любить дивитися улюблені фільми в оригіналі, а хтось хоче знати мову для туристичних подорожей. Як прекрасно гуляючи вулицями старовинних міст Європи мати можливість вільно спілкуватися з корінними жителями , легко читати на вулицях путівні , т ... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: Svitlana | Дата: 16.06.2015

 

Столиця – головне місто  держави

   Особливу роль в усіх державах відіграє столиця, яка є не лише головним її містом, адміністративно-політичним центром, а й певним символом держави і нації .

   Значення столиці в житті будь-якої країни дуже велике й у багатьох випадках постійно зростає. У переважній більшості держав столиця є не лише зосередженням органів державної влади та державного управління, судових, військово-стратегічних та інших установ, а й основним економічним центром країни. Столиця держави переважно володіє і найбільшою кількістю функцій, які вона виконує. Тому вона відрізняється від інших міст держави великою притягальною силою для її громадян, які намагаються якнайповніше себе реалізува ... Читати далі »

Переглядів: 542 | Додав: Svitlana | Дата: 15.06.2015

Всі ми любимо подорожувати 

  Після мовленнєвої зарядки діти продовжили свою уявну подорож країнами Англії та Німеччини у мовному таборі третього дня. Де через вікторину «Символи» познайомились з кожною країною окремо. У процесі навчального заняття роздивилися і запам´ятали символи Англії та Німеччини. Також прослухали гімни країн. На кінець заняття переглянули фільм про найбільші міста, пам’ятки архітектури, визначні місця, традиції Англії та Німеччини.

Хвилинка активного відпочинку знову дала змогу вивчити нові енерджайзери.

Всі загони взяли участь у змаганнях, де добре відпочили.

... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: Svitlana | Дата: 14.06.2015

                                        Мови єднання

 Cеред нас немає жодної людини, яка б не помітила,  що сьогодні в Україні відбуваються динамічні перетворення у політичному, соціально – економічному та культурному житті. Зростає потреба суспільства в людях, що володіють іноземною мовою як засобом спілкування. Зростає реальна можливість для учнів спілкуватися зі своїми зарубіжними ровесниками через Інтернет, у міжнародних літніх таборах та звісно, у літніх мовних таборах на прикладі нашого, тематикою якого передбачено ознайомлення з країнами, де спілкуються англійською та німецькою мовами.  ... Читати далі »

Переглядів: 575 | Додав: Svitlana | Дата: 13.06.2015

Володіння іноземними мовами є важливим інструментом для зростання конкурентоспроможності нашої держави та її європейської інтеграції.Тому нині всі добре розуміють важливість і необхідність вивчення  іноземних  мов. Допомагають в цьому заняття, що проводяться в ігровій формі в літніх мовних таборах. Дитина, відпочиваючи в шкільному таборі,  занурюється в інше середовище, де є можливість поглибити знання з іноземної мови, а саме з німецької та англійської. Мовний табір відрізняється тим, що об'єднує в собі захоплюючий відпочинок з цікавими заняттями і спілкуванням з однолітками на іноземній мові. У такій атмосфері вже за декілька тижнів можливо отримати вражаючий результат у вивченні іноземних мов. Діти долають мовний бар'єр, їм доводиться говорити, використовуючи для початку нев ... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: Svitlana | Дата: 12.06.2015

Шановні учні, вчителі, батьки!

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий  відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і  фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Бажаю, щоб цей шлях був щасливий, сповнений гарними подіями і здобутками. Вірю, ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 530 | Додав: Svitlana | Дата: 30.05.2015

Днями в нашій школі пройшло  Свято Букваря. Першокласники разом зі своїми вчителями Тетяною Михайлівною Обіцькою та Людмилою Олександрівною Біланинець старанно вчили літери, читали, писали і ось, нарешті, перегорнули останню сторінку Букварика. На свято вони  запросили батьків  та вчителів.  Першокласники чудово декламували вірші, гарно співали, танцювали. Раділи успіхам своїх дітей мами і тата, бабусі й дідусі, які завітали на свято. Адже цілий рік вони підтримували своїх школяриків, вчили долати нелегкі вершини науки і ніколи не відступати пер ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 490 | Додав: zpzp | Дата: 15.05.2015

6 травня 2015 року у школі було проведено День ЦЗ з метою практичної перевірки здатності учнів та командно-керівного складу грамотно і чітко діяти для захисту здоров’я та життя у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій.

День ЦЗ розпочався лінійкою, на якій начальник Цивільного захисту Удут Х.В. оголосила план проведення заходів, щоб підвести підсумок по роботі системи Цивільного захисту школи.

Повчальними і цікавими були вікторини для учнів 2-4 класів, проведені класними керівниками; демонстрація вчителем фізики ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 483 | Додав: zpzp | Дата: 13.05.2015

      ПАМ’ЯТЬ ПРО ВАС В НАШІМ СЕРЦІ ЖИВА…

Як тільки вберуться у чарівні білі квіти сади навесні, засвітять дивовижні свічки каштани, а в повітрі розіллється тонкий і ніжний аромат, у бузкових кущах заллються піснями невсипущі солов’ї, а вся земля випромінюватиме радість і щастя, нестримну жагу до життя, в такі прекрасні дні, 8-9 травня, ми відзначаємо великі свята – День пам’яті та примирення і 70-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Із року ... Читати далі »

Категорія: Події | Переглядів: 506 | Додав: Svitlana | Дата: 08.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 58 59 60 61 62 ... 76 77 »