11:21
День цивільного захисту

6 травня 2015 року у школі було проведено День ЦЗ з метою практичної перевірки здатності учнів та командно-керівного складу грамотно і чітко діяти для захисту здоров’я та життя у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій.

День ЦЗ розпочався лінійкою, на якій начальник Цивільного захисту Удут Х.В. оголосила план проведення заходів, щоб підвести підсумок по роботі системи Цивільного захисту школи.

Повчальними і цікавими були вікторини для учнів 2-4 класів, проведені класними керівниками; демонстрація вчителем фізики Біланичем М.М. для учнів 5-9 класів кінофільмів «Природні катаклізми», «Землетруси ХХ ст.», «Поведінка людини під час землетрусів».

Медична сестра школи Стаматієва Д.С. провела бесіди та практичні заняття по наданню першої допомоги.

О 12.00 тривалий дзвінок сповістив про надзвичайну ситуацію «Землетрус». За 1 хв. 15с.  згідно плану евакуації всі покинули приміщення школи.

Цікавою подією Дня Цивільного захисту було проведення загально-шкільної естафети для учнів 5-10 класів.

Кращі представники учнівських колективів продемонстрували свою фізичну підготовку та практичні навички з ЦЗ. Конкурсанти підтягувались на перекладині, долали смугу перешкод, одягали індивідуальні засоби захисту (протигази, захисні плащі), уявно, тримаючи вогнегасники, ліквідували пожежу. Всі завдання виконувались на швидкість.

Найкращими та найбільш активними вболівальниками  були учні 1-4 класів. Після закінчення змагань  були проведені підсумки і нагороджені переможці:

  •  за І місце учні 9-Б класу Лендєл Крістіна та Чоповці Олександр;
  •  за ІІ місце учні 8-А класу Попович Едуард та Поляк Вікторія;
  •  за ІІІ місце учні 8-Б класу Пуга Евген та Рупак Евеліна.

Вручали грамоти організатори змагань Удут Ю.Ю., Павлович П.П., Пушкарович І.В. та начальник штабу ЦЗ Сідор О.С.

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 482 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]