11:26
День 3. Англія. Німеччина.

Всі ми любимо подорожувати 

  Після мовленнєвої зарядки діти продовжили свою уявну подорож країнами Англії та Німеччини у мовному таборі третього дня. Де через вікторину «Символи» познайомились з кожною країною окремо. У процесі навчального заняття роздивилися і запам´ятали символи Англії та Німеччини. Також прослухали гімни країн. На кінець заняття переглянули фільм про найбільші міста, пам’ятки архітектури, визначні місця, традиції Англії та Німеччини.

Хвилинка активного відпочинку знову дала змогу вивчити нові енерджайзери.

Всі загони взяли участь у змаганнях, де добре відпочили.

  На завершення уявної подорожі вихованці представили і створили презентацію про Німеччину та Англію. Кожен ще раз віртуально побував у Палаці Шарлоттенбурга (Schloss Charlottenburg), замку Нойшванштайн (Schloss Neuschwanstein), біля Собору, який будували більш ніж 600 років (Kölner Dom), Вестмінстерського палацу (Palace of Westminster) - будівля на березі Темзи в лондонському районі Вестмінстер, де проходять засідання Британського парламенту, лондонської резиденції британських монархів Бакімгенському палаці, національній галереї і т.д.. 

  На завершення уявної подорожі вихованці представили і створили презентацію про Німеччину  і Англію. Кожен зумів індивідуально проявити свій талант і здібності.

  Хвилинка активного відпочинку  знову  дала змогу вивчити нові енерджайзери.

  Рухливі ігри –естафети додали веселого настрою дітворі .

  Результати роботи загонів було оголошено на лінійці

Переглядів: 515 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]