11:37
Здрастуй "Дивосвіт".День 1.Знайомство

Володіння іноземними мовами є важливим інструментом для зростання конкурентоспроможності нашої держави та її європейської інтеграції.Тому нині всі добре розуміють важливість і необхідність вивчення  іноземних  мов. Допомагають в цьому заняття, що проводяться в ігровій формі в літніх мовних таборах. Дитина, відпочиваючи в шкільному таборі,  занурюється в інше середовище, де є можливість поглибити знання з іноземної мови, а саме з німецької та англійської. Мовний табір відрізняється тим, що об'єднує в собі захоплюючий відпочинок з цікавими заняттями і спілкуванням з однолітками на іноземній мові. У такій атмосфері вже за декілька тижнів можливо отримати вражаючий результат у вивченні іноземних мов. Діти долають мовний бар'єр, їм доводиться говорити, використовуючи для початку невелику кількість знайомих слів. Потім мовний запас розширюється, дитина засвоює  нові поняття, звороти, форми, конструкції мови, яку вивчає.

    Сьогодні наша школа гостинно відкриває двері літньому мовному табору  «ДИВОСВІТ» ( « МIRAKLEWORLD», « EINEWUNDERBAREWELT» ) для 80 учнів.В таборі працюють  вчителі іноземної мови закладів освіти району, створюючи відповідне мовне середовище та умови для заохочення учнів щодо вивчення іноземних мов та спонукаючи школярів практично застосовувати знання іноземних мов.

      Перший день розпочався урочистою лінійкою. З вітальним словом до дітей звернулась директор літнього мовного табору Чечур Е.О., яка ознайомила   присутніх з режимом  та планом  роботи табору, побажала гарно відпочити, отримати яскраві враження та з користю провести час.У програмі табору фіззарядка іноземною мовою, лексичні та граматичні ігри, вікторини,конкурси, перегляд відеофільмів на іноземних мовах, пошук скарбів, виконання пісень, ігри на свіжому повітрі, створення проектів про життя в таборі.

 В літньому  мовному таборі "Дивосвіт" створено три загони:

I загін "Rainbow"  вихователі: Желізняк М.В., Ващенок С.С., Павлович П.П.

II загін "Eurokinder" вихователі: Кабацій В.Є., Делеган Н.І., Гудачек В.Ю.

III загін "Adventure" вихователі: Попович М.І.,Ципнятова Д.І., Пушкарович С.В.

 У сформованих  загонах діти з захопленням працювали над  назвою , слоганом загону, розучували речівки,  виготовляли бейджики, провели вибори лідерів загонів. 

 З початком роботи табору було створено « Скриньку вражень», яку учні щоденно заповнюватимуть своїми враженнями на англійській та німецькій мові та малюнками.

Сподіваємося, що участь у  літньому  мовному таборі   допоможе дітям розкрити свої таланти та отримати досвід спілкування іноземною мовою, бо саме через таку діяльність діти істотно розширюють свій кругозір і набувають мовленнєві та комунікативні навички.

 

 

Переглядів: 524 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]