10:56
День 2.Як добре ти знаєш країни, мови яких вивчаєш

                                        Мови єднання

 Cеред нас немає жодної людини, яка б не помітила,  що сьогодні в Україні відбуваються динамічні перетворення у політичному, соціально – економічному та культурному житті. Зростає потреба суспільства в людях, що володіють іноземною мовою як засобом спілкування. Зростає реальна можливість для учнів спілкуватися зі своїми зарубіжними ровесниками через Інтернет, у міжнародних літніх таборах та звісно, у літніх мовних таборах на прикладі нашого, тематикою якого передбачено ознайомлення з країнами, де спілкуються англійською та німецькою мовами. 

   Зокрема, мовленнєва зарядка налаштувала дітей на тематичні навчальні заняття, а саме вікторину «Чи знаєш ти?», перегляд відеороликів про Англію та Німеччину та зустріч у читацькому клубі, де учні  отримали важливу інформацію про те, що англійська мова зараз найважливіша і найпоширеніша мова у світі. Це державна мова в п’яти країнах : Великобританії, Канаді, США, Австралії і Новій Зеландії. Англійська мова – одна з шести офіційних робочих мов Організації Об’єднаних Націй. Це – друга робоча мова в Європейському  Співтоваристві. Поряд з англійською, німецька мова є теж однією з найвідоміших і найпопулярніших європейських мов, якою написана друга за величиною кількість наукових праць, художніх творів та публіцистичних текстів.

     Німецька мова є державною мовою в Німеччині, Австрії, Швейцарії, Ліхтенштейні, Люксембурзі та Бельгії.В світі німецькою мовою розмовляють близько 100 млн. людей.Цікаво та змістовно пройшла хвилинка активного відпочинку, під час якої учасники табірної зміни мали змогу повторити та вивчити нові енерджайзери.

  З нетерпінням загони чекали на командні змагання – «Водне поло», які було проведено під час екскурсії до річки. Екран змагань поповнився високими балами.

 

Переглядів: 576 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]