13:27
"1939-1945. Ніколи знову"

      ПАМ’ЯТЬ ПРО ВАС В НАШІМ СЕРЦІ ЖИВА…

Як тільки вберуться у чарівні білі квіти сади навесні, засвітять дивовижні свічки каштани, а в повітрі розіллється тонкий і ніжний аромат, у бузкових кущах заллються піснями невсипущі солов’ї, а вся земля випромінюватиме радість і щастя, нестримну жагу до життя, в такі прекрасні дні, 8-9 травня, ми відзначаємо великі свята – День пам’яті та примирення і 70-ї річниці Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Із року в рік часопис віддаляє своїх нащадків далі від війни, однак вона нагадує про себе  тисячами обелісків і братських могил. Вони – святиня нашої пам’яті.

 8 травня 2015 року учнівський та педагогічний колективи школи прийняли участь у районному мітингу-реквіємі «Пам’ять про вас в нашім серці жива…»,  який відбувся біля Обеліску Слави в смт Кольчино.

 На святі були присутні голова Мукачівської районної ради Михайло І.П., тимчасово виконуючий обов’язки голови Мукачівської РДА Кубарич В.І., заступник голови Мукачівської РДА Біро О.З., начальник відділу освіти Мукачівської РДА Товт О.О., представники  відділу освіти Ващенок М.М., Тулюк О.І.,  Диганич Г.І., голова Кольчинської селищної ради Дуб М.В., депутати районної та селищної ради,  ветерани війни,  учасники АТО, керівники підприємств та організацій,  представники  громадськості та духовенства.

 Сьогоднішнє свято – це свято зі сльозами на очах, свято радісне й гірке. Радісне, бо принесло на нашу землю мир. Гірке, бо ціна цієї радості – життя мільйонів наших співвітчизників

Хай завершене батьками і дідами, усіма поколіннями, які пройшли війну, спрямовує нас на добрі справи і зміцнення Української держави.

Здоров’я вам, добра і злагоди!

 

 

 

 

 

Категорія: Події | Переглядів: 506 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]