12 червня, згідно плану-сітки, відбувся День сміху.

Чи замислюємось ми   коли-небудь, що таке сміх і як він впливає на наше  життя? Ми сміємося собі і сміємося, і так само продовжуватимемо сміятися все  життя. І це навіть добре. Тому  що сміх, яким би він  не  був, робить людину здоровішою, бадьорішою і витривалішою. Недарма кажуть, що сміх продовжує життя.

Як часто сміються діти! Вони це роблять легко і невимушено. Вони  сміються, коли прокидаються вранці, коли приходять тато і мама, коли визирає сонечко, коли починається дощик. Берімо приклад із дітей !

Тому всі загони залюбки  включилися у веселу  і смішну  мандрівку по безтурботн ... Читати далі »

Переглядів: 621 | Додав: zpzp | Дата: 12.06.2013

Вибір професії - це велика відповідальність. Відповідальність перед батьками, відповідальність перед суспільством, та найголовніше - перед собою.

Відповідальність перед собою, мабуть, найважливіша, адже ми обираємо шлях перед собою, яким нам потрібно пройти своє життя. Бо тільки сама людина може побачити до чого в неї найбільший хист, до чого вона відчуває своє покликання. Кожен відчуває, що йому легше «дається» і, отже, чому може присвятити своє життя. І саме тому потрібно не схибити. 

День 11 червня в оздоровчому закладі «Камелія» пройшов бурхливо, адже він пройшов під гаслом  «Вибери професію». Організатора ... Читати далі »

Переглядів: 546 | Додав: zpzp | Дата: 11.06.2013

«ЩАСЛИВІ ті, що усвідомлюють свою потребу в духовному»,— сказав Ісус у своїй знаменитій Нагірній проповіді (Матвія 5:3).
Ви, мабуть, погодитесь з цими словами. Багато людей відчуває потребу в духовному і вважає, що, задовольнивши її, вони стануть щасливими. Але що таке духовність?
Згідно з Тлумачним словником української мови, духовність — це те, що стосується внутрішнього, морального світу людини. Крім того, духовність часто пов’язують з релігійністю і вірою в Бога. Тож людину, для якої важливі духовні чи релігійні цінності, можна назвати духовною.

Серед людей панують різні погляди на духовність. Написано тисячі книжок про те, як ро ... Читати далі »
Переглядів: 644 | Додав: Svitlana | Дата: 10.06.2013

Стартував дев'ятий день літнього оздоровчого табору «Камелія» з традиційної лінійки та фізкультхвилинки. Згідно плану роботи закладу цей день визначений як День туристично-краєзнавчої роботи.

Туристично-краєзнавча робота передбачає не лише фізичний розвиток дитини, але й пізнання рідного краю, вивчення його історії, звичаїв, обрядів, народних ремесел і традицій. Дуже цікаво та змістовно пройшов цей день для вихован ... Читати далі »

Переглядів: 682 | Додав: zpzp | Дата: 09.06.2013

Здоров'я - безцінне надбання не тільки кожної людини, але і всього суспільства. При зустрічах, розставаннях  із близькими і дорогими людьми ми бажаємо їм доброго і міцного здоров'я, тому що це - основна умова і застава повноцінного і щасливого життя. Здоров'я допомагає нам виконувати наші плани, успішно вирішувати основні життєві задачі, переборювати труднощі, а якщо прийдеться, то й значне перевантаження. Добре здоров'я, що розумно зберігається і зміцнюється самою людиною, забезпечує їй довге й активне життя. 

Сама людина - творець свого здоров'я, за яке треба боротися. З раннього віку необхідно вести активний спосіб життя, гартуватися, займатися фізкультурою і спортом, дотримуватися правил особистої гігієни, - слов ... Читати далі »

Переглядів: 670 | Додав: Svitlana | Дата: 08.06.2013

Вже багато років світом краси і жінок править єдине слово - мода. Незалежно від віку та статі всі бажають бути модними, стильними, оригінальними.
  Згідно плану сітки, 7 червня у закладі відпочинку «Камелія» проведено «День модного стилю». Феєричне свято показу модних новинок пройшло під назвою «Краса, стиль, мода».
   За проведення даного дня був закріплений загін «Ромашки». Свято неперевершеного стилю, вис ... Читати далі »
Переглядів: 525 | Додав: zpzp | Дата: 07.06.2013

Питання безпечного відпочинку та оздоровлення дітей є одним з важливих завдань нашої держави. Адже батьки, відправляючи дітей до дитячого оздоровчого закладу сподіваються на те, що відпочинок буде не лише корисним, а й зміцнить здоров’я дитини, сприятиме набуттю яскравих вражень, духовному збагаченню, а й безпечним.
У пришкільному оздоровчому закладі «Камелія» з 01.06 по 07.06 2013 року було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності  з  метою недопущення нещасних випадків навчання правилам безпеки життєдіяльності та набуття практичних навичок під час їх виконання, виховання до поважного ставлення до безпеки людини, формува ... Читати далі »
Переглядів: 574 | Додав: zpzp | Дата: 07.06.2013

Сьогодні питання прав і свобод людини посідає чи не найважливіше місце як у світі, так і в Україні.
Наявність прав і свобод, ступінь їх реалізації є основним критерієм визначення розвитку демократії будь-якої держави. Та чи не найважливіше місце у суспільстві є проблема дитинства, бо діти - наше майбутнє, і це треба сприймати дуже серйозно. "Світовою конституцією прав дитини" називають Конвенцію про права дитини, прийняту ГА ООН 20 листопада 1989 року.
І саме тому 6 червня в нашому оздоровчому закладі "Камелія" присвячено правам дитини. Відповідальним в цей день був загін "Торнадо", вихователі ... Читати далі »
Переглядів: 888 | Додав: zpzp | Дата: 06.06.2013

Сучасне життя  уявити без книжок дуже важко. З їх сторінок на нас дивляться герої минулого й сьогодення, які створюють письменники та сам народ. Як казав І.Я. Франко: "Книги пишуться на те, щоб прочитувати, а читаються, щоб роздумувати".
Сьогодні у пришкільному оздоровчому закладі «Камелія» проведено «День  літератури», за який відповідальним призначено  загін «Олімпієць». День розпочався з ранкової лінійки, де учні були ознайомлені із заходами дня літератури, а також подихали свіжим повітрям під час ранкових вправ.  Після сніданку всі загони дивились цікаві мультиплікаційні  фільми, створені за сюжетами літературних творів та народних казок, а також проведено гру ... Читати далі »
Переглядів: 538 | Додав: Svitlana | Дата: 05.06.2013

Здавна народ України славився своєю гостинністю, бо веселий гість - дому радість. Споконвіку на столі, застеленому барвистим, вишитим рушником, лежав хліб-сіль, його підносили дорогим гостям в знак пошани.
А щоб дізнатися, які гостинні господарочки нашого закладу і хто куштував пиріг перемоги, ми дізнались, провівши багато цікавих конкурсів.
  • 1 конкурс. Кожна господиня повинна себе представити.
  • 2 конкурс. Швидко і економніше почистити картоплю.
  • 3 конкурс - практичний. З даних продуктів приготувати бутерброд.
  • ... Читати далі »
Переглядів: 932 | Додав: Svitlana | Дата: 04.06.2013

« 1 2 ... 67 68 69 70 71 ... 76 77 »