12:52
Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності.
Питання безпечного відпочинку та оздоровлення дітей є одним з важливих завдань нашої держави. Адже батьки, відправляючи дітей до дитячого оздоровчого закладу сподіваються на те, що відпочинок буде не лише корисним, а й зміцнить здоров’я дитини, сприятиме набуттю яскравих вражень, духовному збагаченню, а й безпечним.
У пришкільному оздоровчому закладі «Камелія» з 01.06 по 07.06 2013 року було проведено Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності  з  метою недопущення нещасних випадків навчання правилам безпеки життєдіяльності та набуття практичних навичок під час їх виконання, виховання до поважного ставлення до безпеки людини, формування у підростаючого покоління основ здорового способу життя, усвідомлення необхідності, вироблення навичок  з дотримання правил поведінки у надзвичайних ситуаціях, що виникають при порушенні життєвого процесу в побуті, соціальному середовищі та під час відпочинку.
У межах тижня знань вчителем основ здоров'я Смуток С.В. та вихователями загонів дітям було роз’яснено правила пожежної безпеки, дії із взаємодопомоги в разі виникнення надзвичайних ситуацій, правила поведінки на вулиці та в транспорті, дії під час літнього відпочинку на воді, поблизу водоймищ, під час подорожі до лісу, збирання грибів та лікарських рослин. 
У загонах було проведено такі бесіди як «Безпечне навколишнє середовище», «Правила поводження на воді», «Правила безпеки дорожнього руху», вікторини «Чи вмію я поводитись в юрбі?», «Чи вмію я спілкуватись», брейн-ринг «Основи пожежної безпеки», гра «Безпека людини в екстремальних ситуаціях».
Протягом тижня було організовано випуск кутка безпеки життя у пришкільному закладі відпочинку "Камелія".
Діти виявились досить обізнаними з питань безпеки життєдіяльності. Так, вони добре знають, що купатися треба тільки під наглядом дорослих і в спеціально відведених місцях; розводити багаття в лісі можна тільки на очищеній галявині, а не загашене полум’я не слід залишати на місці відпочинку. Вони добре пам’ятають номери виклику екстрених служб.

Переглядів: 572 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]