Музика, як сонце, гріє нам серця.
Їй немає початку і немає кінця.

Незбагненна влада музики над людиною... Від неї світлішає похмурий день, З'являється бажання творити добро, прощати зло, любити людей і весь цей прекрасний гармонійний світ.

Важко жити без музики. Ми чуємо її всюди. Всім подобається слухати музику, танцювати, грати на музичних інструментах. Музика... Вона захоплює, бере в полон своєю чарівністю.

Сьогодні у пришкільному оздоровчому закладі "Камелія" проведено "День музики", за який відпорвідальним призначено загін "Бджілки" під керівництвом вихователів Біла ... Читати далі »

Переглядів: 687 | Додав: zpzp | Дата: 12.06.2013

12 червня, згідно плану-сітки, відбувся День сміху.

Чи замислюємось ми   коли-небудь, що таке сміх і як він впливає на наше  життя? Ми сміємося собі і сміємося, і так само продовжуватимемо сміятися все  життя. І це навіть добре. Тому  що сміх, яким би він  не  був, робить людину здоровішою, бадьорішою і витривалішою. Недарма кажуть, що сміх продовжує життя.

Як часто сміються діти! Вони це роблять легко і невимушено. Вони  сміються, коли прокидаються вранці, коли приходять тато і мама, коли визирає сонечко, коли починається дощик. Берімо приклад із дітей !

Тому всі загони залюбки  включилися у веселу  і смішну  мандрівку по безтурботн ... Читати далі »

Переглядів: 614 | Додав: zpzp | Дата: 12.06.2013