14:13
День Музики

Музика, як сонце, гріє нам серця.
Їй немає початку і немає кінця.

Незбагненна влада музики над людиною... Від неї світлішає похмурий день, З'являється бажання творити добро, прощати зло, любити людей і весь цей прекрасний гармонійний світ.

Важко жити без музики. Ми чуємо її всюди. Всім подобається слухати музику, танцювати, грати на музичних інструментах. Музика... Вона захоплює, бере в полон своєю чарівністю.

Сьогодні у пришкільному оздоровчому закладі "Камелія" проведено "День музики", за який відпорвідальним призначено загін "Бджілки" під керівництвом вихователів Біланинець Л.О., Барчій Н.Є., Обіцька Т.М. День розпочався з ранкової лінійки, де учнів було ознайомлено із заходами до "Дня музики". Між загонами проходив вернісаж "Музична мозаїка", у якому діти розгадували кросворди, загадки на музичну тематику. Шкільна медсестра Стаматієва Д.С. провела повчальну бесіду "Про правила поведінки на воді. Допомога потопаючому." У цікавій формі було проведено гру "Угадай мелодію", де кожен загін по черзі відгадував мелодії пісень.

Позитивного настрою додав концерт "Україна - мій квітучий край", в якому представники з кожного загону співали пісню про Україну. Цікавим дійством став виступ загону "Торнадо", де хлопці виконали танок, а дівчатка їм підспівували веселу, шалену пісню під бурхливі оплески. Вразили своїм чарівним співом дівчатка з 2 загону "Бджілки", а саме Длужевська Анастасія, Русин Ніколетта, Кереселідзе Марі. Це були ніжні, майстерно виконані пісні, які полинули нашим селищем. Крім того 3 загін "Усмішка"порадував нас щирою піснею у виконанні Соскиди Вікторії "Щастя Вам". Не пас задніх і 4 загін "Олімпієць" і представив нам пісню "Моя гітара", яку виконав Горват Віталій. Діти радісно співали загонові пісні Всі присутні як учасники, так і глядачі отримали масу позитивних емоцій.

Переглядів: 689 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]