21:41
День здорового способу життя
Здоров'я - безцінне надбання не тільки кожної людини, але і всього суспільства. При зустрічах, розставаннях  із близькими і дорогими людьми ми бажаємо їм доброго і міцного здоров'я, тому що це - основна умова і застава повноцінного і щасливого життя. Здоров'я допомагає нам виконувати наші плани, успішно вирішувати основні життєві задачі, переборювати труднощі, а якщо прийдеться, то й значне перевантаження. Добре здоров'я, що розумно зберігається і зміцнюється самою людиною, забезпечує їй довге й активне життя. 

Сама людина - творець свого здоров'я, за яке треба боротися. З раннього віку необхідно вести активний спосіб життя, гартуватися, займатися фізкультурою і спортом, дотримуватися правил особистої гігієни, - словом, домагатися розумними шляхами справжньої гармонії здоров'я.

«Бути здоровим – модно, стильно, класно!» – саме під таким девізом проходив восьмий день у таборі «Камелія». Відповідальними цього дня були вихователі ІІ загону Біланинець Л.О., Барчій Н.Є. та Обіцька Т.М.

День, як і завжди. розпочали із проведення ранкової зарядки під веселу  та ритмічну музику.

Відповідно до плану роботи І-ІІ загони переглянули презентацію на тему «Корисні і шкідливі звички», ІІІ-IV загони провели сюжетно-рольову гру «Лікар Айболить», V загін прослухав цікаву лекцію медсестри.

Всі загони провели рухливі ігри на подвір’ї: волейбол, катання на роликах, бадмінтон. Учні із загону «Бджілки» зайнялися корисною справою - впорядкували шкільні клумби, за що і отримали додатковий бонус в екрані змагань.

Саме цей день, присвячений здоровому способу життя, свідчить про те, що ми, дорослі, прагнемо бачити наших дітей здоровими, усміхненими, активними та життєрадісними. Адже вести активний і здоровий спосіб життя - це чудово! 
Переглядів: 667 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]