13:47
День модного стилю
Вже багато років світом краси і жінок править єдине слово - мода. Незалежно від віку та статі всі бажають бути модними, стильними, оригінальними.
  Згідно плану сітки, 7 червня у закладі відпочинку «Камелія» проведено «День модного стилю». Феєричне свято показу модних новинок пройшло під назвою «Краса, стиль, мода».
   За проведення даного дня був закріплений загін «Ромашки». Свято неперевершеного стилю, високої моди, стильова класика і модний кежуал, спортивний фешн і модні тенденції, все це було втілено у стильових номінаціях, якими було нагороджено учасників шоу. Більшість колекцій, представлених на святі, мали оригінальний дизайн, цікаву театралізовану постановку представлення.
Розвиток і вдосконалення перукарського мистецтва тісно пов’язані з еволюцією суспільства, підвищенням загального рівня культури. У всі часи робота перукарів була спрямована на те, щоб прикрасити зовнішність людини, зробити її привабливою.
Всі загони активно включилися у творчу роботу по створенню креативних зачісок і відповідного представлення їх на конкурсі. Номінації конкурсу зачісок були розподілені за стильовою ознакою, креативністю, якістю  створення певного образу.
Позитивний настрій дня підтримано під час проведення шоу-програми «Караоке», де діти відчули себе справжніми артистами та співаками.
Всі присутні, як учасники так і глядачі, отримали масу позитивних емоцій, модні дизайнерські ідеї, звичайно, стильовий запал, без якого неможливо яскраво жити у повсякденності.
Переглядів: 524 | Додав: zpzp | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]