05:54
День духовності
«ЩАСЛИВІ ті, що усвідомлюють свою потребу в духовному»,— сказав Ісус у своїй знаменитій Нагірній проповіді (Матвія 5:3).
Ви, мабуть, погодитесь з цими словами. Багато людей відчуває потребу в духовному і вважає, що, задовольнивши її, вони стануть щасливими. Але що таке духовність?
Згідно з Тлумачним словником української мови, духовність — це те, що стосується внутрішнього, морального світу людини. Крім того, духовність часто пов’язують з релігійністю і вірою в Бога. Тож людину, для якої важливі духовні чи релігійні цінності, можна назвати духовною.

Серед людей панують різні погляди на духовність. Написано тисячі книжок про те, як розвинути духовність, але ті, хто їх читає, і далі відчувають порожнечу та замішання. Все ж існує одна книга, яка пояснює, що таке справжня духовність. Ця книга містить багато доказів того, що її автор — Бог (2 Тимофія 3:16). 
Сьогодні у пришкільному оздоровчому закладі «Камелія» проведено день духовності. Відповідальними в цей день були загін «Олімпієць»,вихователі Пушкарович С.В., Біланич М.М., Шух О.Р.
День розпочався з ранкової зарядки. Після зарядки на лінійці,учнів ознайомили з заходами дня духовності. Поснідавши учні разом зі своїми вихователями розійшлися по своїх загонах готувати малюнки на тему «Божий світ очима дитини» та «Віра,надія, любов у малюнках», а також виставку «Мої духовні цінності» - книг, ікон та різної літератури на релігійну тематику. Всі загони постаралися на славу.
Згідно плану був перегляд відеофільмів на християнську тематику:
а) «Ісус очима дитини»
б) «Дотик руки Божої»
в) «Притчі Ісуса Христа»
Після перегляду відеофільмів зав. бібліотекою Яким М.В. провела з учнями вікторину
«Книга книг-твій вірний порадник». 
Всі загони були активними,емоційними, ерудованими. У конкурсі малюнків найяскравішими були загін «Ромашка», «Олімпієць» та загін «Торнадо». Літературну виставку гарно представили загін «Олімпієць», а у читанні поезії на християнську тематику хочу виділити загін «Ромашка», «Усмішка» та загін «Торнадо». За допомогою різних конкурсів ми, вихователі, намагалися наблизити дітей до Бога, навчити ставати кращими, жити так, щоб не ображати Господа і ближніх, остерігатися гріха, робити діла милосердя, поважати батьків.
Пам’ятай про найцінніше,
Про духовність пам’ятай,
Слово Боже, слово віще,
Як свічу, оберігай!
Переглядів: 635 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]