07:44
День літератури
Сучасне життя  уявити без книжок дуже важко. З їх сторінок на нас дивляться герої минулого й сьогодення, які створюють письменники та сам народ. Як казав І.Я. Франко: "Книги пишуться на те, щоб прочитувати, а читаються, щоб роздумувати".
Сьогодні у пришкільному оздоровчому закладі «Камелія» проведено «День  літератури», за який відповідальним призначено  загін «Олімпієць». День розпочався з ранкової лінійки, де учні були ознайомлені із заходами дня літератури, а також подихали свіжим повітрям під час ранкових вправ.  Після сніданку всі загони дивились цікаві мультиплікаційні  фільми, створені за сюжетами літературних творів та народних казок, а також проведено гру-мандрівку «У світі казок», де діти виявили уважність та кмітливість.
О 10-й годині до оздоровчого закладу «Камелія» завітав  ляльковий театр. Діти з радістю подивились виставу «Маша та Ведмідь», насолодились спогляданням на казкових героїв, зарядились сміхом та весело провели час у колі друзів.
Після вистави  з 4-5 загоном проведено пізнавальну вікторину  «Впізнай улюблений персонаж», де учні із задоволенням  розпізнавали персонажів казок та відгадували кому належить та чи інша річ.
Після обіду всі загони готувались до параду казкових героїв, де кожен загін представляв свого героя. На лінійці ми мали можливість побачити Сплячу КрасунюСолов'я-Розбійника,   Пеппі Довгу Панчоху та героїнь з казки «Попелюшка».
День завершився проведенням лінійки, на якій були підведені підсумки  дня та оголошено переможців.
Переглядів: 530 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]