08:56
День туристично-краєзнавчої роботи

Стартував дев'ятий день літнього оздоровчого табору «Камелія» з традиційної лінійки та фізкультхвилинки. Згідно плану роботи закладу цей день визначений як День туристично-краєзнавчої роботи.

Туристично-краєзнавча робота передбачає не лише фізичний розвиток дитини, але й пізнання рідного краю, вивчення його історії, звичаїв, обрядів, народних ремесел і традицій. Дуже цікаво та змістовно пройшов цей день для вихованців закладу. Відповідальними цього дня були вихователі загону «Усмішка» Душенькевич Т.О, Мельник О.М, Сарканич Т.О.

Туристичних маршрутів можна здійснити безліч, але вихованці заочно подорожували по визначних місцях України та Закарпаття. Вихователі підготували цікаві презентації: «Замки Закарпаття», «Сім чудес Закарпаття», «Сім чудес світу», «Сучасні та класичні чудеса світу». Учні із задоволенням переглядали презентації та слухали цікаві коментарі вихователів.

Після перегляду презентацій продовжилася туристично-краєзнавча робота у загонах. Загони «Ромашка», «Бджілки» та «Усмішка» підготували малюнки  на таку тематику: «Тваринний та рослинний світ Закарпаття», «Подорож моєї мрії». Вихованці загонів «Олімпієць» та «Торнадо» провели вікторину «По визначним місцям Закарпаття» та «Чи знаю я флору і фауну рідного краю».

Інструктор з фізичного виховання Смуток С.В. та вихователі загонів провели роботу по орієнтуванню на місцевості, майстер-клас по розкладанню та складанню палатки та по правильності збору та укладанню рюкзака. Особливо активними були вихованці загонів «Торнадо» та «Усмішка».

Наприкінці дня кожен загін мав створити власну презентацію на тему: «Туристичними стежками рідного краю» або «Основні заповіді туриста». День завершився проведенням лінійки, на якій були підведені підсумки та оголошено переможців. Цей день приніс вихованцям закладу багато корисної інформації, позитивних емоцій та вражень.

Переглядів: 678 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]