Краса така – що й не переказати!
Слова самі летять, мов журавлі!
Дарує осінь нам розкішне свято,
І Божа милість ходить по землі!

   Золота осінь. А й справді, як не відзначити цю чарівну пору року і не влаштувати свято? Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах.  А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою. Щось у повітрі плине тепле, красиве і вічне, щось непорушне і загадкове. Осінь з ніжним вітром пливе по рідному Закарпатті. Звичайні дні  -  інколи дощові, інколи просто обвиті сивим туманом, а іноді сонячно ніжні , з легкими павутинками бабиного літа…
Чарівниця-осінь не т ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 712 | Додав: zpzp | Дата: 27.10.2016

Сіла осінь на порозі,
Довгі коси розплела,
Спілі яблука на возі
До бабусі привезла.
Вітром двері відчинила:
- Дари з воза забирайте!
Павутинкою злетіла:
- Через рік мене чекайте!

   З метою  відродження національних традицій у виготовленні художніх робіт, як частки матеріальної та духовної культури народу та  виховання естетичного смаку та розвитку художньо-творчих здібностей школярів  в нашому навчальному закладі був проведений конкурс творчих доробок «Золота осінь - 2016».  Саме 19 жовтня на шкільному подвір'ї відбулася виставка цих чудових витворів, які зроблені руками наших школярів і їхніх батьків.  Від експонатів не хотілося  відходити! Чим довше розглядати ін ... Читати далі »
Категорія: Свято | Переглядів: 716 | Додав: zpzp | Дата: 21.10.2016

Дорогі колеги! Працівники школи і ветерани освітянської ниви!

   Коли починає тихо падати осінній жовтий лист, приходить до нас свято – День працівників освіти! Так склалося символічно, що наше професійне свято відзначаємо саме восени. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так і ви, учителі, даєте дітям неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими у житті. Учителювання – не фах, це покликання.

   Шановні сивочолі ветерани освітянської ниви! Низько вклоняємося усім Вам за неоціненний внесок у розвиток нашої школи, за Ваш учительський подвиг!

   Дорогі освітяни! Сьогодні по праву Ваше свято! Свято скромних, але достойних людей, ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 506 | Додав: zpzp | Дата: 30.09.2016

   Вересневий ранок на подвір’ї школи зібрав першокласників, випускників, всіх учнів школи, вчителів та гостей свята, щоб урочисто  відзначити  День знань. Дуже приємно,  що шкільне подвір’я було переповнене гостям, які  щиро розділили радість учнів перед початком навчального року. Традиційно на свято завітав селищний голова М. В. Дуб, який привітав всю шкільну родину з Днем знань і побажав отримувати від шкільного життя якнайкращі емоції та найкорисніші знання! Приємно було почути й вітання від директора школи Удут Х.В., яка побажала, щоб цей навчальний рік відкрив перед молод ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 665 | Додав: zpzp | Дата: 01.09.2016

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника в нашій школі.

Після виконання всіма присутніми Гімну держави із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів директор школи Удут Х.В., селищний голова Дуб М.В. Крім того, на святі був присутній і методист Мукачівського районного відділу освіти Фаринич В.І. Батькові випускниці, учаснику АТО Рупаку С.А. було урочисто доручено підняти прапор держави. Крім того, від імені батьків він привітав випускників з прекрасним святом закінчення навчального року і подякував ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 657 | Додав: zpzp | Дата: 28.05.2016

   Теплого весняного дня першокласники нашої школи зібралися на свято «Прощання з Букварем».  Саме з цього підручника починається цікавий шлях у світ знань. Ця перша книжка  вводить першокласників у таємничий світ літер, навчає читати, знайомить з новими словами. «Буквар» став для учнів справжнім другом!

   Здається, тільки вчора прийшли маленькі першокласники до школи , почули перший дзвінок, а вже закінчується навчальний рік. За цей проміжок часу діти, разом з учителями Куруц О.І. та Барчій Н.Є., вивчили всі букви, стали серйознішими, стараннішими, уважнішими. А найголовніше – в них є бажання навчатись.

   З яким же нетерпінням перш ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 518 | Додав: zpzp | Дата: 26.04.2016

Ось прийшла Колядка
У Кольчинську школу
У стрічках сріблястих,
У щирому слові.
Іскорки веселі
На сніг розсипала.
«Божий син родився!» -
Усіх сповіщала.
    І знову українці святкують Різдво, колядують у своїх родинах, прославляють новонародженого Ісуса. Над нашою рідною землею витає Дух Різдва, світить Віфлеємська зоря. На Закарпатті Коляда творить дива, несе радість,  вінчує здоров’я та багатство.
    У нашу школу в гості теж прийшло Різдво. Учні 5-8 класів щиро звеселяли народження Ісуса. На сцені свій артистизм, творчість, креативність показали наші талановиті учні, представили Вертеп:
     8-Б ... Читати далі »
Категорія: Свято | Переглядів: 524 | Додав: zpzp | Дата: 30.12.2015

   Наближається Новий рік - найулюбленіше свято дітвори. Адже ялинка - це свято казки, веселих розваг, сюрпризів, смішних вигадок. І щоб саме таким воно було для дитини, радувало її, захопило яскравістю і незвичайністю - про це мають подбати дорослі.

   Готуючись до Новорічного свята учні початкових класів Кольчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів підготували чимало новорічних розваг та цікавинок.

   Привітали усіх присутніх учні 2-А класу. І помандрували разом із чарівником на  Лісову  галявину.  В п’єсу, де Зима перемагає Літо, а танець «Квітів» примирює всіх. Весело ведуть хоровод лісові звірі, жителі& ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 528 | Додав: zpzp | Дата: 28.12.2015

   Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. День Святого Миколая здавна на Україні проходив з піснями, конкурсами, змаганнями, забавами – це і певне підбиття підсумків у навчальних здобутках, а також дитячий іспит совісті напередодні Різдва – підсумок вчинених добрих справ наприкінці року.

   Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято наймолодші школярі – першокласники, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають зимового гостя. Адже ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 625 | Додав: zpzp | Дата: 18.12.2015

   Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. Цей День приурочений до дати прийняття Закону незалежної України від 6-го грудня 1991-го року «Про Збройні Сили України». Саме свято - День Збройних Сил України було встановлено у 1993-му році постановою Верховної Ради України.

   Доблесть і честь солдатів і офіцерів - в цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

 &n ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 466 | Додав: zpzp | Дата: 07.12.2015

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 10 11 »