13:10
Осінь запрошує

Краса така – що й не переказати!
Слова самі летять, мов журавлі!
Дарує осінь нам розкішне свято,
І Божа милість ходить по землі!

   Золота осінь. А й справді, як не відзначити цю чарівну пору року і не влаштувати свято? Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнили її красу у своїх полотнах.  А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою. Щось у повітрі плине тепле, красиве і вічне, щось непорушне і загадкове. Осінь з ніжним вітром пливе по рідному Закарпатті. Звичайні дні  -  інколи дощові, інколи просто обвиті сивим туманом, а іноді сонячно ніжні , з легкими павутинками бабиного літа…
Чарівниця-осінь не тільки пройшлася горами Карпатами, але й завітала до учнів 2-А класу, де 26 жовтня відбулося свято  «Осінь запрошує». Звичайно, цьому передувала чимала робота учнів і класного керівника. Під керівництвом класовода Куруц О. І. другокласники підготували  цікавий сценарій, а з вчителем музичного мистецтва Делеган Н. І. – чудові пісні.

   Святково прикрашена зала, лагідна музика зустрічали гостей, які завітали на свято. Перші акорди -  і на сцені з’явилася дівчинка-Осінь. Свято розпочалось. Одна  за одною на святі з’являються дійові особи: осінні місяці - Вересень, Жовтень, Листопад, хлопці-косарі, продавці ярмарки, маг-чарівник,овочі - Буряк, Морква, Огірок,Картопля, Капустина, Гарбуз, Соняшник.Діти запросили Осінь на святкову ярмарку, де були представлені всі дари цієї щедрої та багатої  пори року. Майстерне декламування віршів та виконання пісень  супроводжувалися вдячними оплесками глядачів. Малі артисти  жартували та відгадували загадки чарівника. Дівчатка порадували гостей запальним танцем. Всі учні не тільки залюбки приймали участь у святі, а й почувалися справжніми артистами.

   Особлива подяка батькам, які приймали активну участь у підготовці  костюмів та оформленні осінніх яскравих композицій , що додало святу особливої атмосфери. Всі почувалися, наче в справжній осінній казці та отримали велике задоволення від участі у святі.

   А якже смачно було після завершення свята разом скуштувати смачні дари щедрої Осені! Цей виховний захід надовго запам'ятається  учням  дружного 2-А класу.


ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 711 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]