Останній дзвінок – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в другій, третій і так далі клас, радіють цьому довгоочікуваному дню. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних.

На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і зубріння.

Хтось відправиться подорожувати, хтось проведе літо на дачі або в селі, а хтось залишиться в місті, але все одно вільним, як травневий вітер. Можн ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 633 | Додав: zpzp | Дата: 25.05.2012

Травневого ранку, а саме 16 травня, наше шкільне подвір’я було одягнене в яскраві   різнокольорові кульки, на землі стелилась папороть, лунала мелодія юності. А тому, що винуватцями цього були випускники нашої школи, адже в цей день їм вручали атестати про повну загальну середню освіту!

Привітати учнів 11 класу і вручити їм подарунки прийшли голова Кольчинської селищної ради Дуб М. В. та депутат районної ради Могилевець В.Ф. За давньою традицією батьки зустрічали своїх діток-випускників короваєм, що красувався на вишитому червоними нитками рушникові. Адже відомо, що рушник є символом життєвої дороги. Головне – щоб ця дорога була щасливою! Сльози радості відблискували в очах учнів, коли директор школи Удут Х.В. вручала під звук уроч ... Читати далі »

Категорія: Свято | Переглядів: 629 | Додав: zpzp | Дата: 15.05.2012

« 1 2 ... 9 10 11