10:53
Останній дзвінок

Останній дзвінок – це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. Цього свята немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного з нас.

Для більшої частини учнів це просто оповіщення про прихід шкільних канікул. Майже всі, кому йти в школу в другій, третій і так далі клас, радіють цьому довгоочікуваному дню. Три місяці свободи від строгого розпорядку дня, ранніх пробуджень, підручників і контрольних.

На три довгих місяці можна забути про парти, вчителів і зубріння.

Хтось відправиться подорожувати, хтось проведе літо на дачі або в селі, а хтось залишиться в місті, але все одно вільним, як травневий вітер. Можна займатися улюбленими справами, не думаючи про час.

Але для деяких закінчення шкільного року пов'язано не тільки з радістю, але і з побоюванням, легким смутком, надіями…

Сповнений сонячного тепла, веселих посмішок друзів і вчителів був день 25 травня. Адже в загальноосвітній школі смт. Кольчино для всіх учнів школи було проведено свято Останнього дзвоника. Урочисте дійство відбулося на святково прикрашенному шкільному майданчику. Учні всіх класів вишикувалися до загальної шкільної лінійки.

Свято пройшло урочисто та організовано. Привітати учнів із закінченням школи були запрошені селищний голова Дуб М. В., методист районного відділу освіти Фаринич В.І., заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Мукачівського районного центру зайнятості Зварич О.І.

На урочистих лінійках було відзначено обдарованих дітей, які захищали честь школи в інтелектуальних змаганнях. Усім учням, переможцям районних та обласних олімпіад з навчальних предметів, на святі були вручені грамоти відділу освіти.Також за свою клопітку працю та сумлінність вчителів школи було відзначено грамотами

Отож бажаємо всім гарного відпочинку, цікавих зустрічей, подорожей та нових вражень!

Категорія: Свято | Переглядів: 633 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]