11:20
Прощавай, Букварику!

   Теплого весняного дня першокласники нашої школи зібралися на свято «Прощання з Букварем».  Саме з цього підручника починається цікавий шлях у світ знань. Ця перша книжка  вводить першокласників у таємничий світ літер, навчає читати, знайомить з новими словами. «Буквар» став для учнів справжнім другом!

   Здається, тільки вчора прийшли маленькі першокласники до школи , почули перший дзвінок, а вже закінчується навчальний рік. За цей проміжок часу діти, разом з учителями Куруц О.І. та Барчій Н.Є., вивчили всі букви, стали серйознішими, стараннішими, уважнішими. А найголовніше – в них є бажання навчатись.

   З яким же нетерпінням першачки чекали цього свята ! Так старанно готувалися, вивчали пісні та вірші, готували неймовірні номери! Адже на свято завітало стільки гостей! Це і директор школи Удут Х.В., і вчителі, і учні інших класів, батьки, бабусі та дідусі, братики й сестрички. Тому на святі першокласники  були дуже горді та поважні, всім продемонстрували, чому  навчилися протягом свого першого шкільного року. Кожна дитина з радістю розповідала про значення і цінність кожної букви, з гордістю говорила про значення рідної мови в житті людини, про любов до України! А як чудово наші малюки співали пісень, супроводжуючи кожне слово танцями й веселими посмішками! Святкова програма здивувала гостей цікавими номерами, особливо всім сподобалась усмішка про суперечку між літерами. Маленькі артисти були  задоволені своїми виступами! В оченятах світились радість, захоплення та гордість. А в очах батьків виднілися сльози. Адже, здається, зовсім нещодавно їх дітлахи вперше ступили на поріг рідної школи, вперше відкрили Букварик, прочитали своє перше слово…

   Першокласникам вручили символічні відзнаки за перші досягнення у навчанні – медалі  та свідоцтва читачів, що дає  малюкам змогу відвідувати шкільну бібліотеку  і поринути у загадковий світ художньої літератури.

   Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався. І це свято – перша сходинка у шкільному житті, яку першокласники впевнено подолали . Бажаємо першокласникам успіхів, адже на них уже  чекає  підручник – "Читанка" та багато нового і цікавого в навчанні!

Категорія: Свято | Переглядів: 514 | Додав: zpzp | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]