Минуло 30 років  як Україну поглинув радіаційний дим Чорнобиля. Мука і трагедія, подвиг і безсилля - це Чорнобиль, це наш український нестерпний біль.

   У нашій школі з 20 по 26 квітня згідно плану було проведено ряд заходів. Організована виставка малюнків, плакатів «Чорнобиль…Трагедія…Пам'ять…». Кращі роботи було представлено на районний конкурс. Це малюнки Шершун В., Сарканич В. Також учителями Біланич М.М., Біланич С.А. та Дудинець Г.В. з учнями 7-11 класів було проведено науково-практичну конференцію «30 років потому. Події. Факти. Коментарі». Учасники акцентували увагу на такі головні проблеми – забезпечення екологічної рівноваги на території України, подоланн ... Читати далі »

Категорія: Події | Переглядів: 409 | Додав: zpzp | Дата: 27.04.2016

   27 квітня 2016 року на базі нашої школи пройшов показовий  День цивільного захисту, який почався із лінійки, де були визначені основні завдання дня ЦЗ, учнів було ознайомлено з програмою  Дня цивільного захисту, яка  була цікавою й насиченою.

   Для учнів було проведено різнопланові заходи, зокрема відкриті уроки і виховні години, вікторини, відпрацювання нормативів ЦЗ, практичні заняття з надання домедичної допомоги потерпілим, комбінована естафета, тренування по користуванню індивідуальними засобами захисту, зокрема протигазом.

   На спортивному майданчику між учнями 5-11 класів була проведена комбінована естафета з елементами ЦЗ, у  якій учні по ... Читати далі »

Категорія: Події | Переглядів: 463 | Додав: zpzp | Дата: 27.04.2016

   Напередодні Великодня українці згадують прадавню народну традицію - виготовлення  писанок. Власне з метою відродження, збереження українських традицій  щодо виготовлення писанок  на базі нашої школи було проведено конкурс «Воскресни писанко!»  Своїми знаннями та уміннями писати Великодню писанку поділилась учні абсолютно  кожного класу. Діти із натхненням та захопленням перетворювали  звичне яйце на самобутній шедевр-оберіг.  Варто відзначити роботи учнів 1-А (Чередник Д, Удут Е, Маховська А.,Неуман О.,), 1-Б (Чобан В, Левицька М., Коломієць О.), 2-Б(Кисличний І., Гусениця А.-М. Микуланинець В.), 5-А (Плеша К.),6-А (Рубенян Н., Капац М.), 6-Б (Дзямко С., Керестеші Д.), 7-А (Порохнавець Я.), 7-Б (Чомоляк Н.), 8-А (Решко В), 8-Б (Гудивок А.), 9-А ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 470 | Додав: zpzp | Дата: 27.04.2016