19:40
Останній дзвоник

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити. По-сімейному тепло і водночас урочисто було проведено свято Останнього дзвоника в нашій школі.

Після виконання всіма присутніми Гімну держави із щирими словами побажань звернулися до учнів та вчителів директор школи Удут Х.В., селищний голова Дуб М.В. Крім того, на святі був присутній і методист Мукачівського районного відділу освіти Фаринич В.І. Батькові випускниці, учаснику АТО Рупаку С.А. було урочисто доручено підняти прапор держави. Крім того, від імені батьків він привітав випускників з прекрасним святом закінчення навчального року і подякував вчителям за їх невтомну працю.

Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів.

Свято було переповнене пісенними та танцювальними номерами. Прекрасний флешмоб подарували випускникам дівчатка нашої школи, а Горват Віталій з своєю сестричкою заспівали пісню «Єднаймося разом». Мелодійно і чуйно звучала з вуст Попович Марії пісня «Посміхнися мені», а подарувала вчителям музичний твір «Любі вчителі» Окс Анастасія. Батьківське серце раділо, коли Малікова Олеся заспівала пісню «Мама і тато». А для випускників Богдан Даніела виконала пісенний номер «Прощавай, рідна школо!»

Зі сльозами на очах привітала одинадцятикласників їхня перша вчителька Юско Г.В. і побажала їм щасливої життєвої дороги. Класний керівник випускників Дудинець Г.В. з щирими словами звернулася до своїх учнів та висловила найщиріші слова та побажання.

Родзинкою свята став виступ-привітання від учнів 10 класу, які доповнили урочисту лінійку цікавими жартівливими сценками та віршами. На завершення свята учні 11 класу подякували вчителям-предметникам, дирекції школи, які доклали багато зусиль, щоб їх навчити. А останній дзвоник,який мав право подати учень-випускник Глив’яс Антон, сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул. Свято вдалося!

Чудових вам канікул, школярі!


ФОТОРЕПОРТАЖ

Категорія: Свято | Переглядів: 657 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]