Напередодні Великодня українці згадують прадавню народну традицію - виготовлення  писанок. Власне з метою відродження, збереження українських традицій  щодо виготовлення писанок  на базі нашої школи було проведено конкурс «Воскресни писанко!»  Своїми знаннями та уміннями писати Великодню писанку поділилась учні абсолютно  кожного класу. Діти із натхненням та захопленням перетворювали  звичне яйце на самобутній шедевр-оберіг.  Варто відзначити роботи учнів 1-А (Чередник Д, Удут Е, Маховська А.,Неуман О.,), 1-Б (Чобан В, Левицька М., Коломієць О.), 2-Б(Кисличний І., Гусениця А.-М. Микуланинець В.), 5-А (Плеша К.),6-А (Рубенян Н., Капац М.), 6-Б (Дзямко С., Керестеші Д.), 7-А (Порохнавець Я.), 7-Б (Чомоляк Н.), 8-А (Решко В), 8-Б (Гудивок А.), 9-А ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 482 | Додав: zpzp | Дата: 27.04.2016

   Таланти - це суттєве багатство кожної країни у будь–яку історичну епоху. Саме вони визначають прогрес в освіті і науці, економіці, мистецтві, саме вони впливають на розвиток суспільства. Тому школа має знаходити, підтримувати та розвивати обдарованих дітей на благо України.

   З метою виховання активної громадянської позиції учнівської молоді, виявлення та підтримки художньо-обдарованих дітей, удосконалення рівня естетичного виховання дітей та молоді, популяризації дитячої творчості, виявлення яскравих індивідуальностей серед шкіл Мукачівського району було проведено конкурс «Самоцвіти дитячих талантів», в якому наша школа, звичайно ж, представила й свої таланти.

   Пісня - ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 615 | Додав: zpzp | Дата: 25.03.2016

   Вертеп — прадавня оздоба Різдва — нині переживає своє чергове відродження. Під час коляди в містах та селах, на площах, перед  храмами можна стати свідком розігрування цієї вуличної містерії. Не дивно, що особливу популярність вертеп здобуває й у шкільних осередках. Коли учні творять його — мають змогу не лише випробувати себе в ролі талановитих акторів, спритних ляльководів, художників-декораторів, а й долучитися до глибинних традицій Різдвяного радісного віншування.

   13 січня  відбувся районний  огляд –конкурс  колядок, вертепних дійств «Різдвяне диво». Власне наші учні й вирішили також прийняти участь в даному заході. Це дивовижне дійство було подароване учням, педагогам, батькам та ус ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 588 | Додав: zpzp | Дата: 20.01.2016

   Ні для кого не секрет, що всі школярі з величезним нетерпінням чекають настання Нового Року. Зимові канікули, ялинка, прикрашена кульками та гірляндою, а головне – казковий та позитивний настрій.

Власне напередодні головних зимових свят в нашому закладі  пройшла підготовка  та організована  виставка-конкурс   «Новорічна композиція» та  «Український сувенір». Нашою метою було показати, як можна створити оригінальні композиції , використовуючи при цьому підручні матеріали. Учні створили чимало композицій, кожна із них вирізнялась оригінальністю, складністю, дизайном та індивідуальним підходом. При виготовленні виробів діти використовували різні матеріали. Серед них: папір, стрічки, ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 562 | Додав: zpzp | Дата: 10.12.2015

    З метою виявлення в дітей знань та нахилів до певних дисциплін 3 грудня між учнями 9-х класів, педагогом-організатором Масаловою М. І., був проведений конкурс «Найрозумніший». Команди мали цікаві назви - «Патріоти» та «Українці». Гра проходила в ІІІ тури. В І турі команди мали швидко відповісти на 10 питань з різних категорій знань. З різницею в 1 бал перемогу здобули учні 9-Б класу. Але в ІІ турі, де учні мали змогу обрати собі певну категорію, наприклад, «Кулінарія», «Спорт», «Історія», «Казковий світ», «Література» тощо, перемогу здобули  учні 9-Б класу. ІІІ тур охоплював різні цікаві запитання і став в ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 735 | Додав: zpzp | Дата: 07.12.2015

6 травня 2015 року у школі було проведено День ЦЗ з метою практичної перевірки здатності учнів та командно-керівного складу грамотно і чітко діяти для захисту здоров’я та життя у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій.

День ЦЗ розпочався лінійкою, на якій начальник Цивільного захисту Удут Х.В. оголосила план проведення заходів, щоб підвести підсумок по роботі системи Цивільного захисту школи.

Повчальними і цікавими були вікторини для учнів 2-4 класів, проведені класними керівниками; демонстрація вчителем фізики ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 495 | Додав: zpzp | Дата: 13.05.2015

Свято Великодня – одне з найвеличніших свят. Це день, коли душі усіх християн радіють Воскресінню Христа.

Свято Великодня – це дрібні вогники свічок навколо церкви, гарно прибрані кошики з паскою, крашанками та іншими стравами великоднього столу, дзвінке і величне «ХРИСТОС ВОСКРЕС!», яке своєю священною силою об’єднує усіх присутніх людей. І якась невимовна радість, що наповнює груди. І почуття добра та бажання у цей величний день стати кращим, пробачити, забути земні тривоги.

Саме в переддень світлої Пасхи учні старанно готувалися до його святкування. В школі було проведено конкурс  «О писанко! ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 542 | Додав: zpzp | Дата: 09.04.2015

Як відомо, що учнівський твір найпотужніше спонукає учнів до самостійності думки, критичного мислення, стимулює розвиток розумових здібностей школярів та формує в них необхідні вміння та навички. Саме тому, учні школи залюбки взяли участь у Всеукраїнському конкурсі есе «Я – європеєць», який проводився   з 1 жовтня по 1 грудня.

Не секрет, що не всі учні в школі люблять та й, власне, можуть писати твори. Але реалії сучасного життя вимагають від людини вміння швидко пристосовуватися, постійно поповнювати свою базу знань, розвивати інтелект, грамотно висловлювати свої думки, аргументувати їх. Тема даного есе формує в учнів демократичні, європейські цінності, розуміння прав  і свобод людини, значущість дружби України з іншими державами ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 838 | Додав: zpzp | Дата: 09.04.2015

Уже понад десять років організатори Всеукраїнського фізичного конкурсу «ЛЕВЕНЯ», складаючи цікаві і нестандартні завдання, проводячи конкурс у багатьох школах України, намагаються прищепити учням зацікавлення до фізики, відкрити красу і складність цієї науки, поглибити знання школярів. За цей час сформульовано багато нових і цікавих завдань, глибше проаналізовано відомі і «ніби очевидні» питання фізики і природознавства.

Учні нашої школи добре розуміють значення фізики в житті кожної людини. Вони щодня ознайомлюються з досягненнями фізики за останні два століття, які кардинально змінили умови праці, життя і побут людей. І тому, в цьому році, як і в минулих роках, учні 7-11 класів прийняли активну участь у даном ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 619 | Додав: Svitlana | Дата: 07.04.2015

2 квітня на стадіоні смт Кольчино відбулися районні змагання з легкої атлетики "Діти – олімпійська надія України". У змаганні взяли участь понад 15 загальноосвітніх шкіл району, в тому числі і Кольчинська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Змагання почалося з шикування та привітання команд від головного судді змагань Строіна В.С. та представника районного методичного кабінету Хайнаса В.М. Після урочистого відкриття змагань учасників було  ознайомлено з правилами.

Учні району змагалися в таких видах: стрибки в довжину з розбігу, біг на ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 579 | Додав: zpzp | Дата: 02.04.2015

« 1 2 3 4 5 6 »