20:33
Огляд-конкурс «Самоцвіти дитячих талантів – 2016»

   Таланти - це суттєве багатство кожної країни у будь–яку історичну епоху. Саме вони визначають прогрес в освіті і науці, економіці, мистецтві, саме вони впливають на розвиток суспільства. Тому школа має знаходити, підтримувати та розвивати обдарованих дітей на благо України.

   З метою виховання активної громадянської позиції учнівської молоді, виявлення та підтримки художньо-обдарованих дітей, удосконалення рівня естетичного виховання дітей та молоді, популяризації дитячої творчості, виявлення яскравих індивідуальностей серед шкіл Мукачівського району було проведено конкурс «Самоцвіти дитячих талантів», в якому наша школа, звичайно ж, представила й свої таланти.

   Пісня - душа народу. Вона була і залишається вічною супутницею життя людини, впливає на її настрій.  Тому свій виступ  ми розпочали  з вокального ансамблю «Струмочок»,  під керівництвом вчителя музичного мистецтва Делеган Н.І., й представили глядачам  пісні «Рушник вишиваний» та «Ми за мир», які зачарували зал своїм патріотизмом, любов'ю до українських традицій, до родини, до нації.

   Виразне читання – один із головних засобів впливу на всебічний гармонійний розвиток дитини через художні твори різних жанрів, інших джерел писемності і безпосереднє слово вчителя. Передати  і відчути біль всієї нації щодо подій дворічної давнини, які відбувались на Майдані змогла  передати за допомогою поетичного  слова учениця 9 класу Удут Елеонора під керівництвом керівника гуртка «Поетична вітальня» С.С. Ващенок.  Зал затамував подих… адже так важко було слухати і відчувати своєю українською душею, як гинули наші патріоти.

   Майстерно зі сцени звучала пісня «Мамині долоні», у виконанні Попович Марії учениці 6-Б класу. Глядачі насолоджувалися співом Віталія  Горвата  учня 7-Б класу, який подарував присутнім пісню «Сім’я і родина». Своїм янгольським співом порадувала Окс Анастасія учениця 3 класу, яка виконала пісню «Даруй добро».

   Звеселити публіку та журі зміг учень 5 класу Масалов Мирослав, який виконав гумореску «Батька до школи» і  вдало увійшов у роль батька, якого викликали до школи. Зал отримав масу емоцій та підзарядився веселим настроєм.

   Такі заходи  як  огляд-конкурс «Самоцвіти дитячих талантів» – безцінний багаж цікавого досвіду, нових знайомств і пізнавальної різножанровості. Дякуємо учасникам за участь у конкурсі! Будьте успішними та творчими!

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 598 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]