13:18
Рукотворне диво - 2016

   Ні для кого не секрет, що всі школярі з величезним нетерпінням чекають настання Нового Року. Зимові канікули, ялинка, прикрашена кульками та гірляндою, а головне – казковий та позитивний настрій.

Власне напередодні головних зимових свят в нашому закладі  пройшла підготовка  та організована  виставка-конкурс   «Новорічна композиція» та  «Український сувенір». Нашою метою було показати, як можна створити оригінальні композиції , використовуючи при цьому підручні матеріали. Учні створили чимало композицій, кожна із них вирізнялась оригінальністю, складністю, дизайном та індивідуальним підходом. При виготовленні виробів діти використовували різні матеріали. Серед них: папір, стрічки, тканини, бісер, дощик та інше. Вироби були надзвичайно різноманітні за формою та розміром. Отож, в ході  конкурсу учні показали всі свої вміння і таланти, і саме тому виставка була цікавою для школярів та вчителів. Серед експонатів учні представили, зокрема, ялинки із макаронних виробів,  з паперу, тканини, новорічні іграшки, композиції із  картону, фольги, природного матеріалу тощо.

    Варто відзначити справжні творчі шедеври учнів  –  Микуланинець В. 2-Б «За мить до Нового року»,  Кірясов Н. 3-А («Сріблясте диво»), Яворська А. 3-Б («Зоряне сяйво»),  Горват Я. 5- Б («Пророк України»), Тягур В. 5-Б («Кришталеве царство»), Богдан В. 5-Б («Танець сніжинок»), Гичко С. 6-Б («Новорічний сувенір»), Удут В. 6-Б («Лісова наречена»), Габовда В. 8-А («Різдвяний дарунок»).

    Виставка вийшла надзвичайно гарною, цікавою, веселою і барвистою. Дитячі «шедеври» радували,  додавали святкового настрою і школярам, і батькам та гостям школи. Кращі роботи були направлені на районну виставку-конкурс, а саме в  центр дитячої та юнацької творчості, що розміщений в с.Великі Лучки. Бажаємо успіхів та перемоги нашим учням!

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 546 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]