За давньою легендою Прометей подарував людям вогонь, який повинен був зігрівати їх в холодні пори року, використовуватись для приготування їжі, освітлення. Він хотів полегшити їм життя, але Бог, дізнавшись, прогнівався. З цього часу вогонь не лише приносив користь людям, але став їх великим горем, інколи, навіть, забираючи  життя їх самих.
Саме з метою навчання дітей Правилам пожежної безпеки та дотримання їх у повсякденному житті, виховання у дітей розуміння тяжких наслідків з причин порушення Правил пожежної безпеки та з метою навчання діяти в різноманітних надзвичайних та екстремальних ситуаціях, надавати першу медичну, само- та взаємодопомогу, з 11.09. по 15.03.13 р. у школі був проведений ... Читати далі »
Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 4453 | Додав: zpzp | Дата: 15.03.2013

Українська пісня! Хто не був зачарований нею і не згадував її, як своє дитинство, юність, своє бажання бути красивою, ніжною, сильною…
14 березня 2013 року з ініціативи відділу освіти Мукачівської РДА пройшов фестиваль української народної пісні «Народні співаночки», учасниками якого були і педагоги нашої школи. Представниці жіночого колективу відчули вже на сцені справжню насолоду від її багатющих мелодій, широти і краси образів, чарівної сили, що викликає у душі найтонші асоціації, почуття, що підносить її до вершин людської гідності, людяності, творчості.
Під керівництвом молодого музичного керівника ... Читати далі »
Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 666 | Додав: zpzp | Дата: 15.03.2013