12:30
НАПОВНИМ ПІСНЕЮ НАШ КРАЙ КВІТУЧИЙ!
Українська пісня! Хто не був зачарований нею і не згадував її, як своє дитинство, юність, своє бажання бути красивою, ніжною, сильною…
14 березня 2013 року з ініціативи відділу освіти Мукачівської РДА пройшов фестиваль української народної пісні «Народні співаночки», учасниками якого були і педагоги нашої школи. Представниці жіночого колективу відчули вже на сцені справжню насолоду від її багатющих мелодій, широти і краси образів, чарівної сили, що викликає у душі найтонші асоціації, почуття, що підносить її до вершин людської гідності, людяності, творчості.
Під керівництвом молодого музичного керівника Стегней Н.І. свої враження, почуття щодо ролі української пісні в житті школи, і взагалі, - особистому, висловили учасниці в піснях «Ой не світи, місяченьку» та «А я чорнява». 
Педагогічний колектив школи і надалі продовжуватиме розвивати свої творчі та музичні здібності, проявляючи найкращі мрії, надії, сподівання через українську народну пісню, адже, як казала Л.Костенко: «Пісня – це те, що вберегли ми, шо надбали, щоб дітям в спадок передать».
Тож хай завжди пісня буде поміж нас, бо випада щаслива та хвилина, коли звучить вкраїнська пісня мила!
Прийміть слова вдячності та привітання наші чарівні й неповторні учасниці фестивалю «Народні співаночки», адже Диплом лауреата – це висока нагорода тобі, вчителю, за пісню і працю.
Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 668 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]