Група продовженого дня є однією з провідних форм організації життєдіяльності молодших школярів. Допомогти дитині сформувати та реалізувати свій пізнавальний і творчий потенціал, соціально адаптуватися,  навчитися плідно використовувати свій вільний час – є одним із головних завдань школи, що розв’язується за допомогою ГПД.
     Відповідно до загальної мети освіти, місією початкової школи за Концепцією Нової української школи є різнобічний розвиток  особистості дитини, формування в неї загальнокультурних і морально-етичних цінностей, ключових компетентностей, необхідних життєвих і соціальних навичок. Вимоги Нової української школи співпадають з основним завда ... Читати далі »

Категорія: НУШ | Переглядів: 309 | Додав: oktaviasadvari | Дата: 30.10.2020

     У другому класі НУШ юні здобувачі освіти продовжують подорож неймовірним світом навчання. Учні й надалі повторюють вивчене у першому класі та дізнаються нові цікавинки з математики та української мови, курсів «Я дсліджую світ» та «Мистецтво». А щоб допомогти учням зробити навчальний процес ще захопливішим, вчителі готують чимало цікавих вправ і корисних дидактичних матеріалів.
     НУШ – це не про сидіння за партою з рукою на руці. Це рух, навчальні ігри, експерименти та багато творчості. Заморожувати лід, вчитись платити за проїзд у громадському транспорті та робити покупки в супермаркеті, щоб вміти рахувати гроші та бути ощадливими, – так навчают ... Читати далі »

Категорія: НУШ | Переглядів: 351 | Додав: oktaviasadvari | Дата: 30.10.2020