Література, як один із видів мистецтва, покликана виховувати естетичні почуття. Головне – не залишити дитину байдужою, будити її думки і почуття, намагатися створювати такі умови, коли кожен учень хоче висловитись.

   З цікавістю і захопленням між учнями 5-х класів відбулась гра «Веселі пазли» та конкурс-вікторина «Я знаю цю казку», а учні 7-х класів, зібрали багато інформації на тему «Звідки книжка до нас прийшла?» і розповіли цікаве про історію створення книги за круглим столом.

   Під час проведення тижня світової літератури поєднуються різні види творчої та пошукової діяльності. За участю учнів 9-х класів проведено конференцію на тему «Пейзажна лірика ... Читати далі »

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 541 | Додав: zpzp | Дата: 16.02.2017

   Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти є людиною” – недарма говорить прислів’я, яке неодноразово доводить свою доречність у сучасному суспільстві. Володіння рідною мовою робить із людини справжнього громадянина своєї країни, знаючи будь яку іноземну, ми можемо доторкнутися до іншого, не менш цікавого світу людей, їх історії і традицій.

   Учні нашої школи мають можливість вивчати одразу дві мови, і ось прийшов час показати свої знання не лише протягом уроків, а й проявивши креативність, акторські здібності та вміння працювати в команді.

   Ми не могли оминути святкування Дня Святого Валентина, і тому 14 лютого учні 5 А, Б класів взяли участь у позакласному заході “Love conque ... Читати далі »

Категорія: Події | Переглядів: 429 | Додав: zpzp | Дата: 16.02.2017