09:17
“HOW MANY LANGUAGES YOU KNOW SO MUCH YOU ARE A MAN”

   Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти є людиною” – недарма говорить прислів’я, яке неодноразово доводить свою доречність у сучасному суспільстві. Володіння рідною мовою робить із людини справжнього громадянина своєї країни, знаючи будь яку іноземну, ми можемо доторкнутися до іншого, не менш цікавого світу людей, їх історії і традицій.

   Учні нашої школи мають можливість вивчати одразу дві мови, і ось прийшов час показати свої знання не лише протягом уроків, а й проявивши креативність, акторські здібності та вміння працювати в команді.

   Ми не могли оминути святкування Дня Святого Валентина, і тому 14 лютого учні 5 А, Б класів взяли участь у позакласному заході “Love conquers all”, де мали можливість декламувати короткі римівки-валентинки, переглянути відео-презентацію про історію і традиції цього свята у Британії. Учні 10-го класу самостійно готували цікаві проекти про святкування дня закоханих у Німеччині. Метою заходу було навчити учнів створювати презентації та вміння захищати свої роботи, використовуючи вивчений лексичний матеріал в усному мовленні.

   Учні 4-х, 7-мих, 8-го та 9-их класів мали можливість показати не тільки хороші знання з англійської мови, але й креативність, згуртованість та вміння працювати в команді, оскільки було проведено інтелектуальну гру (4-ті класи), змагання (7 А, Б) та брейн-ринг (8-9 класи). Школярі творчо підійшли до підготовки до змагань: цікава назва, власноруч створені емблеми, емоційний девіз. Завдання були різної складності і тематики, включаючи географічні особливості країн Сполученого Королівства, культурні пам’ятки, традиції та символи, загадки та прислів’я, а також на уважність (перегляд відео з подальшими запитаннями) та кмітливість.

   З упевненістю можна сказати, що учні отримали яскраві враження та позитивні емоції, віра у свої сили, незабутній досвід та бажання підкорювати нові вершини знань.

Категорія: Події | Переглядів: 427 | Додав: zpzp | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]