Свято Великодня – одне з найвеличніших свят. Це день, коли душі усіх християн радіють Воскресінню Христа.

Свято Великодня – це дрібні вогники свічок навколо церкви, гарно прибрані кошики з паскою, крашанками та іншими стравами великоднього столу, дзвінке і величне «ХРИСТОС ВОСКРЕС!», яке своєю священною силою об’єднує усіх присутніх людей. І якась невимовна радість, що наповнює груди. І почуття добра та бажання у цей величний день стати кращим, пробачити, забути земні тривоги.

Саме в переддень світлої Пасхи учні старанно готувалися до його святкування. В школі було проведено конкурс  «О писанко! ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 530 | Додав: zpzp | Дата: 09.04.2015

Як відомо, що учнівський твір найпотужніше спонукає учнів до самостійності думки, критичного мислення, стимулює розвиток розумових здібностей школярів та формує в них необхідні вміння та навички. Саме тому, учні школи залюбки взяли участь у Всеукраїнському конкурсі есе «Я – європеєць», який проводився   з 1 жовтня по 1 грудня.

Не секрет, що не всі учні в школі люблять та й, власне, можуть писати твори. Але реалії сучасного життя вимагають від людини вміння швидко пристосовуватися, постійно поповнювати свою базу знань, розвивати інтелект, грамотно висловлювати свої думки, аргументувати їх. Тема даного есе формує в учнів демократичні, європейські цінності, розуміння прав  і свобод людини, значущість дружби України з іншими державами ... Читати далі »

Категорія: Олімпіади / Конкурси / Змагання | Переглядів: 821 | Додав: zpzp | Дата: 09.04.2015