22:01
Знай та вивчай правила дорожні!

     Безпека на дорозі – дуже важлива тема, яка в сучасному світі, на жаль, не втрачає своєї актуальності, адже кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації.
     З метою  пропаганди знань  безпеки дорожнього руху, профілактики дитячого травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в нашому освітньому закладі  впродовж січня-лютого було  проведено  онлайн виступ агітбригади «Моргайко» (керівник Алексюк К.Ю.) за участі членів загону ЮІР на тему «Права та обов'язки пішохода».
      Учнями 9- 11 класів під керівництвом вчителя інформатики Петрушевої О.Г., були виготовлені тематичні буклети «Правила дорожнього руху».
     Для учнів 1-4 класів класними керівниками було організовано показ мультфільмів «Азбука дорожньої безпеки» та проведено сюжетно-рольові ігри «Знай та вивчай правила дорожні».
     Години спілкування «Безпека на дорозі» були проведені вихователями груп продовженого дня, протягом яких діти мали можливість якомога більше поглибити свої знання про дорожній рух.
     Класні керівники виготовили макети світлофорів та дорожніх знаків, щоб максимально наблизити дітей до реальних умов дорожнього руху. 
     Дітям дуже сподобалося вивчати  правила дорожнього руху у ігровій формі. Вони охоче виконували всі завдання і дуже легко запам’ятовували правила поведінки на дорогах.
     Навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростають дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням.
     Робота педагогів освітнього закладу допоможе учням убезпечити себе в реальному житті на дорозі та принесе свої результати, а цим самим істотно знизить кількість ДТП за участі дітей. У майбутньому наші вихованці стануть відповідальними водіями і уважними пішоходами, а це означає – рух на наших дорогах буде безпечним і комфортним.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

ВІДЕО
 

Переглядів: 206 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]