Вивчення іноземної мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Та варто замислитись, що саме іноземна мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння різними мовами, зокрема англійською та німецькою,  є потребою часу. Під час їх вивчення  ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
     З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у школі було проведено з 8 по12 лютого 2021 року “Тиждень іноземної мови”.
    ... Читати далі »

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 230 | Додав: oktaviasadvari | Дата: 12.02.2021

     14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.

     У цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Сьогодні також можна приділити більше уваги, потурбуватися про близьких та друзів…
     Рано-ранесенько в нашій школі напередодні дня святого Валентина почала працювати святкова пошта, а вже до обіду «Скринька кохання» була переповнена вален ... Читати далі »

Переглядів: 528 | Додав: oktaviasadvari | Дата: 12.02.2021