14:00
Закриття оздоровчого закладу відпочинку "Камелія"
Табір був у нас, мов казка,
І кругом краса і ласка.
Вихователям рідненьким
Будем дякувать гарненько
За турботу, за навчання,
За чудове виховання.

Як швидко промайнули відпочинкові дні в пришкільному оздоровчому закладі відпочинку «Камелія»! З 01 по 14 червня 2013 року оздоровилося 152 дітей нашої школи. Дітки змагалися, співали, гралися, сумували та посміхалися разом. Для кожного табір приніс щось своє, особливе, неповторне: для когось це були нові враження, для когось враження від ігор, конкурсів, які щодня у ньому проходили, хтось тут зустрів своїх старих друзів, а хтось нових.
І ось настав час іти на канікули. Тому 14 червня відбулося урочисте закриття оздоровчого закладу відпочинку «Камелія». Учасників дійства вітали директор школи Х.В. Удут, директор оздоровчого закладу відпочинку «Камелія» Е.О. Чечур.
По закінченні табірної зміни неозброєним оком стало видно, що багато дітей здружились, навчились доцільно проводити час відпочинку, спостерігати і досліджувати природу рідного краю, дбайливо ставитися до свого життя і здоров’я. А це обов’язково знадобиться їм у подальшому житті.
І коли відчуваєш що кожна дитина – це не лише твій учень, це маленький промінець, який взяв у сонечка часточку тепла і вчиться зігрівати цим теплом своїх рідних та друзів, то можна чекати, що робота вихователя пожне свої очікувані плоди.
Протягом зміни діти приймали участь у багатьох програмних конкурсах та заходах, мали можливість реалізувати свій творчий потенціал, обмінювались досвідом. Кожна дитина проявила свої здібності за напрямами: вокальне мистецтво, хореографічні здібності, акторська майстерність, народне мистецтво, фотографів, фотомоделей, спортивно-туристичних змаганнях. Не можна окремо виділити серед п’яти загонів найкращий, тому що кожна дитина приклала чимало зусиль до того чи іншого конкурсу, кожен вихователь відкрив своє серце для всіх вихованців. Але за підрахунками балів, які були висвітлені на екрані змагань перемогу здобув 5 загін «Торнадо», які за час відпочинку в таборі виявились активними, креативними, творчими та енергійними.
По закінченню урочистого закриття роботи оздоровчого закладу відпочинку «Камелія» на всіх присутніх чекав святковий концерт «Ми, таланти твої, Україно!» де запальними танцями та дзвінкоголосими піснями вітали присутніх вихованці закладу: розпочала концерт Станкович Аліна піснею «Мукачево», в якій вона показала свій патріотизм до рідного краю, грали на синтезаторі – Болховітіна Таміла та Соскида Вікторія, танцювали дівчатка із загону «Олімпієць», веселив всіх запальною піснею Пушкарович Станіслав, 5 загін «Торнадо» завершив концерт піснею-присвятою вихователям та рідній школі .
Найактивніших вихованців було нагороджено грамотами.
 
Бажаємо всім добре провести літні канікули,
набратися сил, здоров'я,
веселими та повними сил повернутися в школу 1 вересня!
Нехай Вам щастить!
Переглядів: 695 | Додав: zpzp | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]