10:50
З Христовим Воскресінням!
Свято Пасхи недалечко,
Люди звичай бережуть, –
Розмальовують яєчка,
Пишні пасочки печуть.
Святкування йде віками, –
Це такі чудові дні:
В гості йти, під рушниками
Страви нести запашні.
Доброзичливо, з любов’ю
Мати щирі почуття,
Людям зичити здоров’я
І щасливого життя.
Святість – це чарівне слово,
Тільки треба так зуміть,
Щоб життя своє святково
У труді й добрі прожить.
У житті кожного християнина Великдень - свято особливо шановане та величне. Й не тільки тому, що приходить воно з утвердженням справжньої, квітучої та теплої весни, але й тому, що є символом перемоги життя над смертю, світла над пітьмою, віри - над безнадією. Воскресіння Христа – це торжество справедливості і перемоги добра над злом. Воскресіння Ісуса – це утвердження віри і надії у серці кожного християнина, це великий дарунок Господньої любові.
З святковим настроєм та дитячими посмішками готувалися учні нашої школи до цього радісного свята. Тому в школі під керівництвом класних керівників учні приймали участь у великодній виставці «Котилася писанка», у конкурсі плакатів «Веселковий Великдень». Учні показали справжню майстерність, талант щодо виготовлення писанок, крашанок,дряпинок, у оформленні кошиків, пасхальних вишивок тощо, а головне – вказали, як високо цінується в їхніх родинах це світле свято. Шкільне фойє, в якому красувалася виставка, було наповнене учнями школи, а особливо молодшими школярами, які з цікавістю розглядали вироби і дивувалися таланту старшокласників. Такі заходи прищеплюють повагу до традицій, звичаїв, розвивають любов до праці, розкривають талант учнів.
Тому напередодні цих урочистих святкових днів
сердечно вітаємо всіх, з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій.

Бажаємо вам і вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує вам любов, радість, мир та злагоду на довгії літа.

Христос воскрес!

Категорія: Свято | Переглядів: 522 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Магдалина   [Матеріал]
ВОІСТИНУ ВОСКРЕС! З святом!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]