10:07
З Днем працівника освіти!


       Дорогі мої колеги – працівники закладу і ветерани освітянської ниви!

    Коли на змочену осінніми дощами землю, починає тихо падати жовтий лист, приходить до нас свято – День працівника освіти. Так склалось символічно, що наше свято ми відзначаємо саме восени. Як гарна, погожа осінь обдаровує нас своїми багатствами, так і ви, учителі, даєте дітям неоціненні скарби людських якостей, які є такими важливими у житті.
     Працівники нашого закладу сьогодні спільними зусиллями примножують традиції  Кольчинської  школи. І про яку б сферу діяльності не йшла мова: адміністративну, навчально-виховну, обслуговування приміщень, організацію харчування та медичного обслуговування – всюди є яскраві приклади самовідданої праці наших колег, які роблять спільну справу – виховання дітей нашого селища, нашої держави.

     Шановні сивочолі ветерани освітянської ниви! Я низько вклоняюся Вам за неоціненний внесок у розвиток нашої школи, за Ваш учительський подвиг, що назавжди залишиться у серцях учителів, які продовжують втілювати у життя Ваші надбання, досвід, нереалізовані задуми по вихованню дітей.
     Зараз складно. Зараз дуже не просто. Але все стане на свої місця. Нам, освітянам, потрібно і надалі вчити молоде покоління вірити у нашу силу, бути собою, намагатися діяти разом – особливо нині. І ми все зуміємо зробити. Я впевнена – не маю жодного, найменшого сумніву: ми перейдемо через нинішні випробування. Ми – великий і сильний народ. Повірмо в себе. Чесно, щиро, з любов’ю – так, як належить єдиній освітянській родині.

     Дорогі колеги! Сьогодні Ваше свято, свято скромних, але достойних людей, свято добра, мудрості та любові. Низький уклін Вам за  натхненну і самовіддану працю, за  Вашу непохитну віру у кожного учня, за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. За наше минуле, теперішнє і майбутнє.

Директор школи       Х.В.Удут
 

Категорія: Вітання | Переглядів: 686 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 3.9/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]