18:55
Всесвітній день боротьби зі СНІДом у школі

     29 листопада до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом та з метою привернення уваги учнів до питань ВІЛ\СНІД, формування знань про СНІД, пропагування здорового способу життя та високоморальної поведінки людини у суспільстві у нашій школі було проведено тематичні виховні заходи за участі учнів 8-11-их класів.
     Тренінгове заняття «ВІЛ\СНІД: передбачити, уникнути, не захворіти» відбулось у 10-А класі під керівництвом класного керівника Ващенок С.С., впродовж якого діти мали змогу поповнити свої базові знання про ВІЛ\СНІД вміти приймати самостійні правильні рішення, пам'ятаючи про найвищу людську цінність - здоров'я. Різні форми роботи було впроваджено у наступних вправах: «автограф», «Міфи та факти про ВІЛ\СНІД», «Серце друга», «Телеграма»  та «Імпульс по колу».
     Вихованці Гасинець М.В., учні 10-Б класу стали учасниками тематичної виховної години, яка мала дискусійний характер. Під час виховної години учні переглядали презентаційні та відео матеріали «Зупинимо СНІД, доки він не зупинив нас» та «Скажемо СНІДу-ні!».
     На завершення учні разом з класним керівником вшанували хвилиною мовчання померлих від СНІДу та запалити свічку пам'яті.
     Формування уявлення про небезпеку ВІЛ\СНІДу, дотримання правил культур стосунків юнаків та дівчат та правил здорового способу життя, побудови міжстатевих відносин на основі дружби та поваги мали змогу отримати учні 9 –А класу під керівництвом класного Копин Н.І., а вихованці Алексюк К.Ю., учні 8-го класу ознайомились з соціальною рекламою «Відкрий очі» та взяли участь у грі-руханці «Поширення вірусу».
     Пам'ятаймо, що кожна людина повинна до кінця усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД і зробити все можливе, щоб уберегти себе та своїх близьких від цієї страшної інфекції.


Ми благаємо: не давайте вас зламати й підкорить.
Бо на світі треба гідно всім прожить.
Кожен з вас це може.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО
 

Переглядів: 350 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]