Кожен народ має свої традиції, історію, пам’ять. Минуло багато років  від часу тієї страшної трагедії Голодомору 1932-1933 років. Ця тема не може бути байдужою для кожного з нас.
       Кажуть, що час лікує душевні рани. Але рану в серці України, пов’язану з Голодомором 1932-1933 років, загоїти неможливо. Вона завжди нагадуватиме про те, як у людей відбирали хліб, забирали все, чим можна було підтримувати життя.
       Саме тому, напередодні 22 листопада у нашій школі під керівництвом класного керівника Ващенок С.С. було проведено урок-реквієм "Згорніть сльозу ,бо ми немали сліз…" за участі учнів 10-А класу. ... Читати далі »

Категорія: Події | Переглядів: 310 | Додав: innaroman1996 | Дата: 22.11.2019

      У рамках проведення предметного тижня образотворчого мистецтва з 18.11 – 22.11 в у нашій школі було проведено багато різноманітних заходів, спрямованих на розвиток у дітей творчих здібностей і стимулювання їх  до творчої діяльності.
      Основною метою тижня було: формування в учнів інтересу до вивчення образотворчого мистецтва, вироблення вмінь практично застосовувати знання на практиці, виявлення індивідуальних особливостей кожної дитини, розвиток знань та уявлень учнів про види та напрямки мистецької діяльності, сприяння розвитку творчих задатків учнів, виявлення талановитих дітей, виховання морального та естетичного відношення до світу. Учні активно залучилися і брали участь у всіх видах діяльності. Кожна дитина мала змогу проявити свої творчі здібності.
  ... Читати далі »

Категорія: Тематичні тижні | Переглядів: 388 | Додав: innaroman1996 | Дата: 22.11.2019

           День Гідності та Свободи — свято в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку цього дня двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Свято встановлене з метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського.
       З нагоди Дня Гідності та Свободи в нашій школі 21 листопада пройшли ... Читати далі »

Категорія: Події | Переглядів: 416 | Додав: innaroman1996 | Дата: 22.11.2019