19:45
Відзначення Міжнародного дня людей похилого віку у школі

     Другий місяць осені починається з особливоїдати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку. Людина, яка досягла  похилого віку  гідна поваги,навіть тільки тому, що їй це по милості Божій вдалося.
     Цей день став доброю традицією в нашій школі. Учні 3-А класу під керівництвом класного керівника  Біланинець  Л.О. спробували нагадати всім про людський обов`язок - бути турботливими і милосердними.
     Під час проведення години спілкування «Добром забуте серце обігрійте»  теплі слова, побажання, що линули  з вуст маленьких учнів  зворушували серця нас, педагогів, піднімали настрій, не залишили  байдужим нікого.
     Вихованці Людмили Олександрівни також підготували виставку дитячих малюнків та фотографій – «Знайомтесь – це моя бабуся і дідусь», слухали аудіозапис пісні «Не давайте суму жити» та переглянули презентацію «Будь завжди поряд».
     З незвичайною цікавістю діти уважно слухали тематичні притчі та легенди, водночас з гордістю взали участь в грі «Мікрофон», впродовж якої поділилися думками на тему: «Я знаю, що моя бабуся чи дідусь…», переглядали картки та моделювали різні ситуації «Шана», «Спасибі», висловливали свої думки. На завершення тематичної години спілкування діти виконали тест «Хвилинка для роздумів»..
     Тож даруйте своїм рідним, близьким, людям похилого віку радість і турботу, доброту й милосердя.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

Категорія: Свято | Переглядів: 210 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]