16:36
Відзначення Дня толерантності у школі

     Понад 12 років 16 листопада світ святкує Міжнародний день толерантності. Саме тому і наша школа традиційно долучилася до відзначення цього дня. 
     Напередодні класний керівник 5-А класу Роман І. М. провела з учнями тематичний захід «Подорож планетою толерантності». Школярі мали змогу проаналізувати висловлювання  видатних діячів про рівність, змоделювати свою поведінку в різних ситуаціях за допомогою гри «Подорож з упередженнями», а на завершення переглянули повчальний короткометражний мультфільм «Подарунок». Учні по новому зуміли побачити ситуації, у яких наша поведінка, зазвичай, керується стереотипами, тому кожен для себе взяв з уроку щось нове.
      Отже, спілкуймося ввічливо з оточуючими, допомагаймо рідним та чужим людям, підтримуймо людей і в горі і в радості, поважаймо, шануймо і передаваймо з покоління в покоління звичаї , традиції і навички нашого народу!
      Пам’ятай одне! Якщо ви почнете з себе і весь ваш життєвий шлях наповниться посмішкою , яскравим сонцем над головою , щирими враженнями, хорошими відгуками від оточуючих, то і життя не пройде марно, ви з гідністю зможете себе називати Людиною!

Категорія: Події | Переглядів: 272 | Додав: innaroman1996 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]