07:25
Відкриття оздоровчого закладу "Камелія"

Літо – надзвичайно радісна пора! На нього чекають усі, а особливо - діти. Це час, коли можна відпочити від шкільних турбот, поспілкуватися з друзями, подружитися з природою, відчути смак теплих обіймів літа.
01 червня – день особливий. Адже розпочав свою роботу пришкільний оздоровчий заклад відпочинку «Камелія», який потягом двох тижнів буде радувати наших дітей. Крім того, саме цього дня вся Україна святкує День захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
У малечі не повинно бути нещасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі, тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Ось і ввійшли ми в літо, подорожуючи по казковій веселковій країні та дісталися до щасливого берега дитинства, де панує дружба, гра, мрія...
Протягом всієї зміни оздоровчо-виховні функції в нашому закладі відпочинку «Камелія» буде реалізовувати професійний педагогічний колектив вчителів школи.
Святкова лінійка розпочалася з переклички загонів, які мали назви: «Усмішка», «Ромашка», «Бджілки», «Олімпієць» та «Торнадо». Кожен загін приготував свій девіз, що відповідав назві. Директор  оздоровчого закладу відпочинку «Камелія» Чечур Е.О. привітала всіх присутніх з відкриттям зміни. Голосно і дружно діти співали загонові пісні, вправно здавали рапорт старшому вихователю, а головне – мали піднесений настрій та усміхнені обличчя. Старший вихователь - Масалова М.І. коротко розповіла про те, що чекає відвідувачів оздоровчого закладу, зазначивши, що кожен день буде наповнений цікавими конкурсами, іграми, і багатьма розвагами. Лінійка була справді святковою! На ній пролунали пісні у виконанні вихованців оздоровчого закладу, лунав сміх від зачитаних учнями гуморесок, порадували нас учні й запальними танцями,а малюнок на асфальті сподобався дітям не менше, бо всі малюнки були пречудові.
 
Перший табірний день був дуже цікавим і насиченим.
Веселі та повні вражень прощалися діти до наступного дня!
Переглядів: 658 | Додав: Svitlana | Рейтинг: 1.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]