09:55
Відчуття щастя і романтики…

«Любов – це життя. І все, що я розумію,
я розумію тому, що я кохаю. Все є,
все існує, лише тому що я люблю.»

 

  14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання.
     День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.
     Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.
     В нашому освітньому закладі у цей холодний лютневий день на душі було тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики, адже сьогодні можна приділити більше уваги та  потурбуватися про близьких і друзів…
     Рано-ранесенько 14 лютого 2022 року почала працювати  святкова пошта, а вже наприкінці дня «Скринька кохання» була переповнена валентинками. Учні 8-А та 10 класів під керівництвом класних керівників Клим В.В. та Алексюк К.Ю. організували     різноманітні конкурси, веселі забави, у яких взяли активну участь класні колективи 5- 11 класів. Діти під час перерв отримували цікаві завдання, відповіді  на які мали надіслати під час перерв за відведений час, і цим самим  створювали атмосферу радості й тепла, кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.
     Шкільні коридори були яскраво оформлені, учні мали змогу здійснити фото біля фантастичної фотозони з яскраво-червоних кульок, де панувала святкова  атмосфера, адже немає нічого в житті цінніше і важливіше любові. 
     Любов зігріває, дарує крила і допомагає досягати неможливого… В цьому переконались впродовж сьогоднішнього романтичного дня всі - діти та дорослі, бо жодне інше людське почуття не здатне так надихати людину на створення прекрасних речей. І не важливо, в якому столітті чи в якій країні ти проживаєш, адже кожен підвладний коханню.
 

Вітаємо всіх з Днем Закоханих!
Кохайте і будьте коханими!!!

 

 

ПЕРЕГЛЯД ФОТО

ПЕРЕГЛЯД ВІДЕО

 

Категорія: Свято | Переглядів: 746 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]