Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства. У сучасних умовах світ професій дуже рухливий: немала частина професій зникає, багато виникає нових спеціальностей, спостерігається масова перекваліфікація. Запобіжним методом цих явищ вбачається професійна орієнтація молоді, як комплексна науково обґрунтована система форм та засобів впливу на особу з метою оптимізації її професійного самовизначення на основі врахування професійно важливих особистісних характеристик кожного індивідуума та потреб ринку праці. Вона спрямована на досягнення збалансованості між професійними інтер ... Читати далі »

Переглядів: 146 | Додав: oktaviasadvari | Дата: 16.02.2022

     Щороку 16 лютого в Україні на державному рівні відзначатимуть нове державне свято — День єднання ,адже нині набрав чинності Указ Президента України «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» від 14 лютого 2022 р. № 53/2022, яким оголошено 16 лютого 2022 р. Днем єднання.
     День єднання – нова дата в Україні. Це день, коли ми показуємо усьому світу, що ми згуртовані та стоїмо один за одного горою.
     Саме тому ,з метою посилення консолідації українського суспільства ,патріотичного виховання та згуртування молоді у нашому освітньому закладі було проведено різноманітні тематичні заходи ,спрямовані на попередження інформаційно-пропагандиського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість .
    ... Читати далі »

Категорія: Події | Переглядів: 434 | Додав: oktaviasadvari | Дата: 16.02.2022