09:42
Вибір професійного шляху - життєво важливе рішення для молоді

     Професійна орієнтація підлітків являє собою комплекс заходів, спрямованих на допомогу у виборі професії. Саме в підлітковому періоді процес самовизначення є провідною діяльністю, на підставі якої будується майбутнє особистості.
     Допомогти визначитися у виборі майбутньої професії випускникам нашої школи 29 вересня 2020 року долучилися представники національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.
     Про важливість питання професійного підходу до вибору професії сучасної молоді розповідали учням 11-А, Б класів заступник начальника відділу з добору в Закарпатській області лейтенант Олена Шевченко та офіцер відділу з добору в Закарпатській області (з місцем дислокації м.Мукачево) окремого регіонального центру комплектування з місцем дислокації м. Львів лейтенант Швед Емілія Ємілянівна.
     Учні школи отримали цікаву інформацію щодо вибору спеціальностей та переваг навчання у сучасному прикордонному вищому багатопрофільному військовому навчальному закладі. На наш погляд, об’єднання спільних зусиль педагогів та батьків і просвітницька діяльність з боку працівників системи освіти і фахівців, що надають профорієнтаційні послуги дозволять створити всі умови у визначенні професійного вибору та життєво важливого рішення випускника.

     Профорієнтаційна діяльність у школі продовжуватиметься і надалі.
 

Категорія: Події | Переглядів: 215 | Додав: oktaviasadvari | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]